Nehézségek

2023.03.27. 18:34

Teljesen lecsúszott a Fekete Vonat rappere: Beat hajléktalan lett

A Fekete Vonat balassagyarmati származású rappere, Beat nem tudott kimászni a gödörből: mostanra a munkásszállót is el kellett hagynia...

Nool

Fehér Tibor, Beat

Forrás: TV2

Ahogy arról év elején hírportálunkon beszámoltunk, bár nagy sikert aratott év elején a Fekete Vonat Papp László Budapest Sport Arénában rendezett koncertje, az eladott jegyek száma meg sem közelítette a zenekar által megálmodott szintet, így gazdaságilag nem volt kifizetődő a buli. Fatima és Beat még a koncert előtt 3,5-4 milliós összegű előleget kértek, majd a rendezvény után további pénzre is számítottak, de a koncert után jött a fekete leves...

A botrányos visszatérő koncertről később videóban nyilatkozott a balassagyarmati származású rapper, Beat, majd később az is kiderült, hogy anyagilag nagy bajban van és munkásszállón éhezik.

Fehér Tibor "Beat" azóta nem tud kimászni a gödörből, botrányt botrány követ az életében. Először egy fővárosi kaszinóban látták, majd ellopták tőle méregdrága kabátjait, aztán az utolsó pillanatban mondta le korábban meghirdetett fizetős online koncertjét, amiért a rajongók rettenetesen felháborodtak. A Bors értesülései szerint a rapper a koncertért várt 10 millió forintból akart új életet kezdeni, az előleget azonban elköltötte korábbi tartozásaira és azóta csak egyre mélyebbre süllyed egzisztenciálisan, s mostanra a munkásszállóról is mennie kellett.

– Korábban egy ismerőse is elárulta, hogy a semmiből jelentkezett nála, hogy ételre és cigarettára kérjen pénzt, azt ígérve, hogy a koncert után járó pénzből visszafizeti a tartozását. Valószínűleg nem ez volt az első eset, hogy barátaitól kért segítséget és most már nem maradt, akitől kérhetett volna bármilyen szívességet – fogalmaz a lap.

A napokban a TV2 is beszámolt az újabb fordulatról, miszerint egymásnak estek a Fekete Vonat rapperei. Kiderült, Beat-et a barátai tartják el, s azt mondja, ha nem adnának neki enni, hajléktalan lenne. Bár a nagy visszatéréskor milliókat kapott, most mégis alkalmi munkákból él. Zenésztársának, L.L. Juniornak dalszövegben üzent, miszerint lenyúlta a pénzüket, amin Junior persze felháborodott, s közölte, elege van, hogy őt hibáztatják. 

A zenész körül mostanra egyre kevesebben maradtak, akikre számíthat, rajongói egy része is elpártolt tőle, miután nem tartotta meg az ígért online koncertet. Hogy hová fajulnak a dolgok, azt egyelőre még senki nem tudja. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!