Botrány

2023.03.31. 19:08

Nyílt utcán, élő adásban fenyegette meg L.L. Juniort a Fekte Vonat rappere, Beat

Élő adásban esett neki L.L. Juniornak Beat, azt üzente: felpofozza zenésztársát. A balassagyarmati származású rapper közösségi oldalán jelentkezett be, hogy üzenjen a botrány után.

Nool

Fehér Tibor alias Beat

Forrás: Metropol

A Fekete Vonat balassagyarmati származású zenésze, Beat nem fogta vissza magát: élő adásban, feldúltan üzent L.L. Juniornak – szúrta ki a Metropol. Ahogy arról korábban beszámoltunk, év elején újra összeállt az egykori sikercsapat, a Fekete Vonat, hogy megtöltse a Papp László Budapest Sport Arénát, a koncert azonban anyagi szempontból alulmúlta a várakozásokat. Fatima és Beat még a koncert előtt felvettek fejenként közel 4 milliós előleget, a várt további gázsi azonban elmaradt. 

A balassagyarmati származású rapperről, Beatről aztán kiderült, hogy anyagilag nagy bajban van és munkásszállón éhezik, sőt, később az is, hogy már onnan is mennie kellett. A Noolon is megírtuk, hogy Beat-et jelenleg a barátai tartják el, s azt mondja, ha nem adnának neki enni és fedelet a feje fölé, akkor hajléktalan lenne. 

Míg Beat a koncert után azt nyilatkozta „Junior vállalkozásának nem volt ekkora szerepe a szervezésben, így őket nem tenném felelőssé. Bár a koncert után azonnal távozott, és azóta sem beszéltük meg a történteket” azóta a dolgok elfajultak, s nemrégiben már dalszövegben üzente meg zenésztársának, L.L. Juniornak, hogy lenyúlta a pénzüket. Junior persze felháborodott ezen, s közölte, elege van, hogy őt hibáztatják. 

Csütörtök délután Beat élőben jelentkezett be Facebook-oldalán, ahol igen ingerült hangnemben üzent L.L. Juniornak a botrány kapcsán:

– Gyere, állj elém. Ne a háttérből mutyizzál. Gyere, állj elém, öcsém! Ne testőrökkel meg maffiával, csak te meg én, b*zdmeg! Beszéljük meg, hogy volt ez a koncert. Hogy hogy lehet 2700 jegyet kiadni ingyen. Mikor 7000 embernél van a nullszaldó és 10 ezer a kapacitása a helynek... 300 emberre csináltuk a befektetést meg az egész próbákat? 300 embernek a bevételére alapoztatok? Vagy kire? Te nem voltál benne? Neked miért volt applikációd, hogy fogynak a jegyek, nekem miért nem volt? Nincs még vége, mi még számolunk!

– fogalmazott habzó szájjal Beat, miközben Budapest utcáin sétált.

– Aztán feljelenthetsz, tesó, én bent is Beat leszek. Ha nekem van pénz a zsebemben, akkor is az vagyok, ha egy forintom nincs, akkor is a Beat vagyok. Tudod, ki. Aki szétrappeli az agyadat bármikor. Tudod melyik, emlékszel még rá. Aki úgy felpofozott, mint egy gyermeket annak idején is, amikor kicsit túllőttél a célon. Megteszem bármikor, tesó

– tette hozzá ingerülten Fehér Tibor, azaz Beat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!