Botrány

2022.12.17. 13:53

Nem kért bocsánatot: rágalmazás miatt perelhetik be Szorcsik Vikit

Súlyos következménye lesz a vádaskodásnak.

Nool

Mint arról korábban portálunk többször is beszámolt, a TV2 Farm VIP című műsorában komoly konfliktushelyzet alakult ki a salgótarjáni származású színésznő, Szorcsik Viki és az Exatlonban ismertté vált Mischinger Péter között. A művésznő ugyanis agresszív viselkedéssel és félelemkeltő magatartással vádolta meg az exatlonistát a kamerák előtt. Kiderült, hogy a vádaskodásnak pedig akár még súlyos következményei is lehetnek, hiszen Viki kijelentései nemcsak a jó hírnév megsértése, de a becsületsértés minősített esete is.

Mischinger Péter bőven hagyott időt Szorcsik Vikinek, hogy nyilvánosan megkövesse őt a rágalmak miatt, de a színésznő nem élt ezzel a lehetőséggel.

A Bors cikke szerint Mischinger Péter várta, hogy az őt nyilvánosan erőszakossággal megvádoló Szorcsik Viki kamerák előtt kérjen tőle bocsánatot és ismerje be, hogy hazudott vele kapcsolatban, de ez a felvétel csak nem akart megszületni. Persze a külvilág felé harcra készséget mutató színésznő csak a követői felé olyan "keménylegény" hogy nyíltan üzenget az őt perrel fenyegető egykori exatlonosnak. A háttérben megfontolni látszott a felkínált lehetőséget, hiszen Pétertől elkérte ügyvédje számát. 

Szorcsik Viki azonban odáig nem jutott el, hogy fel is hívja Péter jogi képviselőjét, így elérkezett az idő arra, hogy beadják a keresetet. Mischinger Péter nem repes az örömtől, hogy ügyük a bíróságon folytatódik, hiszen korábban már végigjárta ezt az utat az exatlon után, de úgy érzi, Viki nem hagyott neki más utat arra, hogy tisztázza a nevét. 

- Nem is különösebben kommentálnám azt a videót, melyben Viki egy applikációval férfi maszkírozta magát és úgy reagált  nyílt levelemre és a kérésemre, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot és ismerje el, hazudott, amikor a Farm VIP kamerái előtt engem felé irányuló erőszakos magatartással vádolt meg és kijelentette, hogy attól fél, fizikális értelemben bántani fogom. A lényeg, hogy erre a mai napig nem került sor és érzésem szerint már nem is fog, így nem marad más választásom, mint megindítani a jogi folyamatokat. Ez annyit jelent, hogy Viki számára már csak az  a lehetőség lesz adott, hogy a bíróságon ismerje be, hazudott velem kapcsolatban - jelentette ki határozottan Péter, aki már jelezte ügyvédjének, hogy nem vár tovább a színésznőre - írja a Ripost.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!