Botrány

2022.12.13. 12:33

Szorcsik Viki: akik engem pocskondiáznak, soha nem léptek még ki a komfortzónájukból

Eddig csak Mischinger Péter szólalt meg a témában, ezúttal azonban már Viki sem tudta szó nélkül hagyni a történteket.

Nool

Szorcsik Viki

Forrás: TV2

Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról a nagy port kavart botrányról, ami a TV2 Farm VIP című műsorában a salgótarjáni származású színésznő, Szorcsik Viktória és játékostársa, az Exatlonból ismert Mischinger Péter között bontakozott ki. Kiderült, hogy akár még súlyos következményei is lehetnek a színésznő az egyébként informatikusként dolgozó férfivel szembeni vádaskodásának.

Míg korábban csak Mischinger fejtette ki véleményét, ezúttal már Viki is úgy érezte, hogy el kell mondania a véleményét.

– Soha nem dolgozhattam volna színházban, és számtalan filmben, sorozatban valamint nem lenne ennyi jó barátom sem az elmúlt 25 évben, mióta médiázom, ha rossz ember lennék. Rólam mindenki szeretettel nyilatkozott eddig is – mondta Szorcsik Viki a Borsnak

A színésznő már alig várja, hogy véget érjen a Farm VIP, mert úgy érzi, folyamatosan védekeznie kell olyan dolgokért, amik sosem voltak igazak. A műsorban látott balhé miatt ugyanis úgy érzi, hogy gyűlöletcunami zúdult rá, a kommentelőktől kapott hideget-meleget egyaránt.

– Ember legyen a talpán, aki harminchárom napon keresztül 18 forgatott órában nem lesz soha ideges, és mindenre halál nyugodtan reagál. Nézzünk magunkba! Frusztráltak a kommentelők. Sokan alig várják, hogy kitöltsék a naponta felgyülemlett haragot, adott esetben egy számukra idegen emberen. Ennek estem most én is áldozatául. Akik engem pocskondiáznak, soha nem léptek még ki a komfortzónájukból. Nem kell mindent elhinni, amit látnak a képernyőn! Végülis húzó arca lettem a Farm VIP műsornak, lehet cincálni és szétszedni. Tartom a hátam mindenki helyett is. Az ilyen jellegű műsorokat az emberek szórakoztatására találtak ki. Szókimondó vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy gonosz rossz ember lennék. Ez nagyon távol áll tőlem! – fogalmazott a színésznő.

– Sajnos sokan fordítva ülnek a lovon, ha ezt gondolják, mert civil életemben sem vagyok ilyen. Ezt mindenki tudja, aki ismer. Ismeretlenül és a neten könnyű pocskondiázni. Nem keverek, őszinte ember vagyok, azonnal elmondom a véleményem, a magam nyers stílusában, ami sokszor nem lehetett túl szimpi, de fontos tudni, hogy Petivel nem haragszunk egymásra. A Farm óta is szerepeltünk együtt már más műsorban. A tévében három leforgatott napból, azaz 72 órából összesen két órát vágnak össze. Ennyire van idő, ezért mindig a legérdekesebb és legintrikálóbb jeleneteket teszik össze, különben senki nem kapcsolna, ha csak kávézgatnánk és dumcsikáznánk. Ha tudnák a nézők, mennyit nevettünk, poénkodtunk, öleltük egymást, meglepődnének. Ne felejtsük el azt, ha annyira utáltak volna odabenn, és csak rossz dolgokat tettem volna, csak bántottam volna mindenkit, és csak puffogtam volna, ahogy azt sokan hiszik, akkor már réges-régen, már a legelején kiszavaztak volna a csapattársaim – tette hozzá a lap érdeklődésére Viki.

A színésznő úgy fogalmazott, hogy számára megdöbbentő, hogy „mindenki lejárat mindenkit a sajtóban”. Úgy gondolja, az emberek a saját malmukra hajtják a vizet, s ilyenkor mutatkozik meg az ember valódi jelleme.

– Én soha nem bántottam senkit a sajtóban, hanem játszottam a saját eszközeimmel, ami lehet nem tetszik mindenkinek, de ez egy játék, ahol nagyon sok múlik azon, ki mit tesz bele a dologba! És meg fogom védeni magam, mert a hazugság a legfőbb bűnök közé tartozik. Engedtessen meg, hogy én is elmondhassam a véleményem az engem ért vádak után! Voltak, akik nálam sokkal bicskanyitogatóbban viselkedtek, csak azt nem nagyon látják a nézők, mert a háttérben, alattomosan, sutyorogva keverték a kártyát, uszítottak embereket egymásnak, mindezt a képernyőn mosolyogva és bájosan előadva. És sokszor ennek a lecsapódását láthatja a néző. Nekem tiszta a lelkiismeretem és ez a legfontosabb, de most nekem van éppen elég dolgom, és problémám. Édesanyukám - bár jobban van szerencsére - továbbra is az intenzíven tartják, és amíg ott van, nem tudok megnyugodni. Küzdünk érte! – fogalmazott.

Korábban a műsorban is szóba került, hogy Viki nagyon szomorú évet tudhat maga mögött, hiszen alig egy éve veszítette el öccsét. Ezekben a nehéz napokban számíthat barátaira, akik értetlenül állnak a kommentáradat előtt és olyannak szeretik, amilyen. A műsorból Tomival, Dalmával és Völgyi Zsuzsival is napi szinten beszél.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!