Érzelmek

2022.10.26. 21:11

Gáspár Győző romantikus szerelmi vallomásától eláll a lélegzet

„Mindig, amikor a hajóban együtt ülünk, akkor beérünk a célba” – mondta kamerák előtt feleségének a showman.

Nool

Ennyire érzelmesnek ritkán látni Győzőt

Forrás: TV2

Győző és Bea sikerrel vették a TV2 Ázsia Expressz című műsorának kedd esti adásában az akadályokat, aminek hatására annyira felszabadultak, hogy meghatottan borultak egymás karjaiba.

A nógrádmegyeri házaspár a feladat hajrájában hajóval kellett, hogy megközelítse a feladat végén őket váró műsorvezetőt. A szerencse egész nap velük volt, s nem történt ez máshogy ezen a ponton sem. 

– Higgyél már nekem, hogy te vagy az ész, én az erő – bíztatta a kikötőbe beérve Beát Győző, majd hozzátette – szeretlek, te bolond! – s egy romantikus csók is elcsattant.

– Amikor kikötöttünk, akkor azt éreztem, hogy mennyi mindent megoldottunk már az életben és hányszor kikötöttünk az életben együtt. Nem külön-külön, hanem együtt – mondta elérzékenyülve a showman, majd hozzátette:

– Mindig voltak az életben hullámok. Olyan vizes utakon mentünk keresztül, hogy az nem sikerül, ez nem jön össze. És mindig, amikor a hajóban együtt ülünk, akkor beérünk a célba.

Korábban már több alkalommal beszámoltunk hírportálunkon Gáspár Győző és Bea asszony Ázsia Expresszben való szerepléséről. Az első adások egyikében például sikítófrászt kapott a teve hátán Bea asszony:

Később Győző egyik csapattársukat, az egykori szépségkirálynőt, Gelencsér Timit vádolta meg azzal, hogy tisztességtelenül akart előnyhöz jutni az egyik játékban:

A Gáspár család feje arra is esküt tett, hogy hazatérve változtatni fog önmagán és segíteni fog azokon, akik hozzá fordulnak:

A szimpátiaszavazás igencsak kellemetlenre sikerült a Gáspár házaspárra vonatkozóan:

A jó hangulatért Győzikének és Beának sem kell a szomszédba menni, vagy maximum Ázsiába:

A műsor egyik következő epizódjában Győzike kamerák előtt ismerte el, hogy az, amit anyósa korábban mondott neki, szóról szóra igaz volt:

Beáról azonban az is kiderült, hogy komoly önértékelési problémákkal küzd. Kemény szavakkal illette magát:

A múlt pénteki adásban a Romantic zenekar énekese azt is világgá kürtölte, hogy Kozsó tartozik neki, jobban mondva lenyúlt tőle egy millió forintot:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!