Vallomás

2022.10.20. 16:34

Gáspár Győző kifakadt: mindenben igazat adott anyósának

Kamerák előtt ismerte el az Ázsia Expressz műsorában a showman, hogy mit gondol azzal kapcsolatban, amit anyósa mondott neki korábban...

Nool

Gáspár Bea és férje az éjszakába nyúlóan kutattak szállás után, Győző ekkor vallott anyósával kapcsolatban

Forrás: TV2

Húzós napokon van túl a Gáspár házaspár a TV2 Ázsia Expressz című műsorában. Nem elég, hogy csapattársaik sem szívlelik túlzottan őket, sorra meggyűlik a bajuk a játék kötelező feladataival is. Míg a reality első estéjén a szerencse gyermekei voltak, hiszen egy szállodában tölthették az éjszakát, úgy a folytatás már nem mindig ment teljesen zökkenőmentesen.

A műsor legutóbbi adásában például szintén éjszakába nyúlóan kutattak maguknak szálláshely után, Gáspár Bea pedig édesanyja aggodalmait emlegette fel élete párjának. Erre aztán Győzike kifakadt, s belátta, hogy anyósának mindenben igaza volt. 

– Igaza volt neki? Igaza! Száz százalékban igaza volt? Igaza volt! – mondta feleségének a showman. Az őszinte vallomás után pedig dalra is fakadt annak reményében, hogy az égiek is megsegítsék őket:

Győző és felesége a minap sem hazudtolták meg a zene szeretete iránti elköteleződésüket, olyannyira, hogy még Bea asszony is dalra fakadt és csapattársaikkal közösen énekeltek el egy cigánynótát Ázsiában:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!