Ázsia Expressz

2022.10.12. 21:49

Ázsia Expressz: Győzike csalással vádolta meg Gelencsér Timit

Timiért rajongtam a televízión keresztül, de ezek után nem akarok vele barátkozni! – jelentette ki Győzike, aki kemény váddal illette a volt szépségkirálynőt.

Nool

Győző szent meggyőződése, hogy ők értek előbb a célba

Forrás: Bors

Nem kellett sokat várni az első Gáspár Győző-balhéra: az Ázsia Expressz harmadik évadának mindjárt az elején kiderült, hogy az énekes nagyon nehezen viseli, ha valaki tisztességtelenül akar előnyhöz jutni - írja a Bors.  A lap beszámolója szerint a műsor versenyzőpárosai, Gelencsér Timi és Balogh Szimonetta, illetve Gáspár Bea és Gáspár Győző a Holt-tenger partján estek egymásnak a befutó alkalmával. Győző szent meggyőződése, hogy ők értek előbb a célba, Gerencsér Timi viszont egészen mást gondol erről...

– Csaltak, szégyelljék el magukat! Van olyan dolog, hogy tisztelet, ezt egy sportoló igenis tartsa be! – dühöngött Győzike. – Timiért rajongtam a televízión keresztül, de ezek után nem akarok vele barátkozni, sőt követni sem.

Gelencsér Timi reagált a vádakra Győző szavaira Timi is reagált, aki persze másként látja a helyzetet:

– Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek ezen az egészen, de nem esett jól. Viszont nem szeretnék vitatkozni Győzővel. Elmondtam, hogy mi értünk oda előbb, fölösleges, hogy tovább bizonygassam az igazamat – magyarázta a modell.

Hogy pontosan mi történt és hova fokozódnak az ellentétek, az csütörtök este kiderül az Ázsia Expressz adásából. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!