Ázsia Expressz

2022.10.21. 19:22

Komoly önértékelési problémákkal küzd Gáspár Bea, kemény szavakkal illette magát

Gáspár Beát az Isten is a színpadra teremtette férje szerint, ő azonban ezzel nem igazán értett egyet.

Nool

Nem érzi magát túlzottan dekoratívnak Bea asszony

Forrás: TV2

A TV2 Ázsia Expressz című kalandműsorának legutóbbi adásában egy igen különleges feladatot kellett megoldaniuk a versenyzőknek. Gáspár Bea és Győző egy fejhangon előadott „produkciót” mutatott be, ami után a showman a kamerák előtt beszélt jövőbeli terveiről. Mint kiderült, Győző már produceri aggyal gondolkodik, s komoly zenei karriert szán feleségének, amihez már a művésznevét is kitalálta. Bea asszony azonban nem értett férjével egyet, sőt, kifejezetten kemény szavakkal illette magát: 

– 50 leszek és nem vagyok túl dekoratív, a színpadi mozgásom zéró – mondta Bea, akit aztán férje az ismert énekesnőhöz, Rúzsa Magdihoz próbált hasonlítani.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a műsor egyik előző adásában Gáspár Győző anyósáról beszélt, és kamerák előtt adott igazat neki abban, amit mondott nekik.

A minap a zene szeretete iránti elköteleződésüket sem hazudtolták meg, sőt, még Bea asszony is dalra fakadt és csapattársaikkal közösen énekeltek el egy cigánynótát Ázsiában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!