Tartozás

2022.10.23. 17:33

Kozsó lehúzta Győzikét - reagált a vádakra az Ámokfutók énekese

Az Ázsia Expresszben elhangzott vádakra reagált Kozsó.

Nool

Győzike szerint Kozsó lenyúlt tőle egymilliót

Forrás: TV2

Meglepte a nézőket Gáspár Győző az Ázsia Expressz pénteki adásában. A Romantic énekese világgá kürtölte, hogy Kozsó tartozik neki, jobban mondva lenyúlt tőle egy millió forintot. Ez az egész úgy derült ki, hogy egy helybéli utcai zenekar feldolgozásában a Gáspár családnak ki kellett találniuk nyolc magyar slágert. Ügyesen vették az akadályokat, de aztán megtörtént az ominózus eset. A zenészek elkezdték nekik játszani a Szomorú szamurájt, amit Győzőék eleinte nem ismertek fel, és miközben Bea próbált rájönni, mi is a dal címe, férje – akinek akkor már eszébe jutott a megfejtés – egy-két tippet adott neki - írja a Bors

– Tudod te Bea! Hát ki az, aki levett tőlem egymillió forintot? Ki az, aki lehúzta a pénzemet? Ki az, aki nem adta meg? Ki az?!  – kiabálta neki Győző, mire Bea egyből rávágta: Kozsó. – Meg van a nyolc! Csak a pénzem nem adta meg. Erre sem gondoltam soha, hogy én majd Kozsó dalokat fogok kitalálni – tette hozzá.

Az elhangzottak kapcsán a Bors megkereste az Ámokfutók énekesét, Kocsor Zsoltot, aki nevetségesnek tartja az ellene felhozott vádakat.

– Egy Győzike kijelentést egy tévéműsorban úgy érzem, nekem nincs miért kommentálnom. Nevetségesnek tartom az egészet. Nem is akarok hozzászólni ehhez – mondta a lapnak nevetve Kozso.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!