Ázsia Expressz

2022.10.14. 14:28

Sírva tett esküt Gáspár Győző az Ázsia Expressben - ezen változtat az életében

Az Ázsia Expressz legnehezebb helyzetét oldotta meg briliánsan a roma showman.

Nool

Győzike arra is esküdt tett, hogy hazatérve változtat önmagán és segíteni fog azokon, akik hozzá fordulnak

Forrás: TV2

Akik már megjárták az Ázsia Expresszt, egyértelmű és egyöntetű választ adnak arra a kérdésre, hogy mi volt számukra  a legnehezebb a TV2 legendás kalandrealityjében. Az pedig nem más, mint a rettegett szálláskeresés. Ez az a pont, amikor Ördög Nóra egy SMS-üzenettel megállítja a játékot, legyenek a párosok akár egy nagyvárosban, vagy éppen egy pusztaság kellős közepén - írja a Bors.

Az előző két szériában valahogy csak Gáspár Zsoltinak jutott eszébe, hogy szállodák portáján kopogtassanak, nem úgy idén, amikor Gáspár Győzőék és a ValMar duó is úgy döntött, hogy ez lehet a jó megoldás és mindketten szerencsével is jártak, hiszen mindkét csapat 5 csillagos körülmények között hajthatta álomra a fejét az első szálláskeresés után.

- Gyere Bea, ez olyan hely, amit mi szeretünk kettő-négy-öt csillag! - invitálta elcsigázott és hitetlenkedő feleségét Győző, aki a kamerának meg is indokolta, miért érezte úgy, hogy ez lesz a járható út. 

- Nehogy már ne tudjuk azt megcsinálni, amit a Zsolti. Én is vagyok olyan szemtelen, meg piszok! Vagyok olyan erőszakos na! Az, hogy nem tudunk angolul meg franciául, mint Evelin? Megoldjuk! - mondta Győző, aki alig egy perc múlva már be is léphetett egy olyan szobába, amiről még csak álmodni sem mert. Meghatottságában még egy kis önostorozásba és fogadkozásba is kezdett.

- Mekkora rohadt, egoista majom vagyok otthon Magyarországon! Semminek nem tudok örülni, itt meg megalázkodtam én, a híres Gáspár Győző! A szívem úgy elcsattant, hogy kaptunk egy szobát! Egész nap mentünk, mint a kutyák, és megsajnáltak minket, és ez nekem olyan nagy öröm, hogy nem is tudom elmondani! - mondta zokogva a Gáspár család feje, aki arra is esküdt tett, hogy hazatérve változtat önmagán és segíteni fog azokon, akik hozzá fordulnak. 

https://tv2play.hu/azsia_expressz/gaspar_gyozo_bedumalta_magat_egy_ll

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!