Vallomás

2022.04.25. 20:03

Oláh Gergő életében a család a legféltettebb kincs

Oláh Gergő életében több nehéz időszak is volt már, s nemrégiben is veszteség érte családját. Ezúttal a Borsnak mesélt a válságos időszakairól.

Nool

Forrás: Bors

Oláh Gergő 2012-ben tűnt fel a TV2 nagysikerű tehetségkutató showműsorában, az X-Faktorban. Az évad nyerteseként karrierje gyorsan ívelt felfelé, ám a műsort megelőzően komoly hullámvölgyeket kellett átélnie.

Felesége, Niki a napokban veszítette el a nagymamáját, öt közös gyermekük dédimamáját, s Gergő ehhez a tragikus eseményhez kapcsolódóan mesélt élete egyéb nehéz pillanatairól a Borsnak.

A mára már kiegyensúlyozottá váló énekes hosszú úton jutott el oda, ahol most tart. 

Volt idő, hogy térden állva imádkoztam, hogy a családnak ne kelljen többé nélkülöznie, és kértem az Urat, mutassa meg, merre menjek tovább– mesélte a Borsnak az énekes, aki azt is hozzátette:

– Ahogy sok pályatársamé is, úgy az én történetem is a nulláról indult. Ami motivált akkor is, és most is: az, hogy a zenészekre gondoltam, például Caramelre és a többiekre, akik már „megcsinálták”. Jobb sorsra vágytak, elindultak vándorútjukra, és sikerült nekik. Nekem bárki, bármit is mondott, nem adtam fel, pedig sokszor és sok mindent feladtam korábban – gondolt vissza Gergő például a táncolásra, melybe többször is belefogott.

Volt idő, amikor ellustult és hitét is elveszítette, ezért az időszakért viszont komoly tanulópénzt fizetett. A megoldást azonban mindig is a családjában kereste, hisz számára ez az a közeg, ami erőt ad. Oláh Gergő életében a család a legféltettebb kincs, feleségével pedig az eddig együtt töltött 16 év során igazán mély kötődés alakult ki közöttünk, amelyből mindketten töltekezni tudnak nap mint nap.

– Természetes, hogy nem mindig könnyű. Olykor sokasodnak a gondok, ilyenkor nálam könnyen eltörik a mécses, de gyorsan felállok.
Niki viszont nagyon tartja magát, ahogy most is, nagymamája elvesztésénél. Szoktam mondani neki: előttem nyugodtan elgyengülhet, de ebben még fejlődnie kell, szerintem – mesélte Gergő a Borsnak. 

Hozzátette, míg korábban egy-egy csalódás vagy kudarcélmény szabályosan leblokkolta őt, úgy ma már sokkal jobban tudja kezelni ezeket a helyzeteket. Azt vallja:

amibe az ember nem hal bele, az csak megerősíti őt.

Noha korábban előfordult, hogy meginogott hite, mára már Istenbe vetett bizalma segíti át őt a nehéz helyzeteken, a lelki válságból való kizökkenésben pedig a zenének is komoly szerepet tulajdonít.
Nagyon hálás lehetek azért, amim van. Mindennap megköszönöm az Istennek – hiszen mi baráti kapcsolatban vagyunk –, hogy van egy gyönyörű családom.

–fogalmazta meg gondolatait a Bors érdeklődésére.

A karancslapujtői származású énekes a Hűséggel szeretlek című dalában, melynek szövegét saját maga szerezte és a hangszerelésében is nagy szerepet vállalt, házassága történetét írta meg. A Bors megtudta, hogy nyárra egy újabb szerelmes dallal készül, melyben a házasság sötétebb oldaláról énekel: a dal a jóban-rosszban rosszabbik részéről szól majd. A lapnak azt is elárulta, hogy egy hitet adó dalt, méghozzá egy gospelt is tervez még az idén, melyben az Istennel való kapcsolatát zenésíti meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!