Csinálta a fesztivált

2022.04.24. 10:09

Hatalmasat énekelt Oláh Gergő – könnyekig hatotta a zsűrit (videó)

Első helyen jutott tovább a középdöntőbe Oláh Gergő Caramel, Szállok a dallal című slágerével a Csináljuk a fesztivált szombati műsorában.

Nool

Forrás: Oláh Gergő Hivatalos Facebook-oldala

A tíz héten át tartó zenei idő- és stílusutazás keretében az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét keresik. A Duna TV Csináljuk a fesztivált című műsorának szombat esti adásában ezúttal a kétezres évek elejének legnagyobb slágerjeié volt a főszerep. 

Ahogy arról az Origo.hu is beszámolt, a kétezres években a tehetségkutató versenyek a virágkorukat élték. A karancslapujtői származású énekes, Oláh Gergő akkoriban Caramel saját szerzeményével, a Szállok a dallal állt színpadra az egyik ilyen versenyben, amivel nem csak az akkori zsűrit vette le a lábáról, hanem az egész országot – írja az Origo. Oláh Gergő a Csináljuk a fesztivált április 23-i műsorában újra előadta ezt a szerzeményt, amivel végül kiérdemelte az est legmagasabb pontszámát: összesen 60 pontot. Az énekes tökéletesre és egyben meghatóra sikerült előadása néhány zsűritagot, de feltételezhetően jó pár nézőt is könnyekig hatott. 

A végső sorrend a Balázs Klári, Korda György, Feke Pál, Balázs Andi, Boros Csaba, valamint Nagy Bogi alkotta zsűri véleménye, valamint a stúdióban ülő nézők szavazataiból alakult ki. A szombat esti adásból az öt legmagasabb pontszámot elért produkció – köztük Oláh Gergő előadása – továbbjutott a középdöntőbe.

A műsorral kapcsolatban Oláh Gergő Facebook-oldalán úgy fogalmazott:

Hálás vagyok, hogy újra énekelhetem a középdöntőben ezt a csodálatos dalt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!