Randi

2022.04.15. 20:12

Oláh Gergő ismét megmutatta romantikus oldalát

Oláh Gergő és felesége imádják egymást, s hogy véletlenül se aludjon ki közöttük a tűz, máig rendszeresen eljárnak randizni.

Nool

Forrás: Oláh Gergő Hivatalos Facebook-oldala

Noha már 2008 óta férj és feleség, sőt már öt közös gyermekük boldog szülei, Oláh Gergő és felesége, Niki között máig hatalmas lánggal ég a szerelem. Azért, hogy ez így is maradjon, időről időre igyekeznek tenni is: ha tehetik családjukkal, de néha kettesben is eltöltenek némi időt. Noha Gergő rendkívül elfoglalt, a randizásra mindig hagy egy kis időt.

A karancslapujtői származású énekes csütörtökön a budapesti Thália Színházba vitte el szerelmét és erről egy közös képet is posztoltak Gergő Facebook-oldalára. A kép tanúsága szerint nagyon jól érezték kettesben magukat, mindkettőjükről süt a boldogság. Gergő csak annyit írt a képhez: 

A Heti randinapunk egy jó Színház 🤩❤️

A képet már közel négyezren kedvelték mostanáig, és sok rajongó kívánt nekik hozzászólásban jó szórakozást és sok boldogságot. Volt aki azt írta:

Nektek is jár kikapcsolódás és egy kis lazítás. Jó egészséget az egész Családnak!

Míg más az alábbi gondolatokat fogalmazta meg: 

Isten áldjon titeket! Ritka az ilyen ember is aki a hírnév és a csillogás nem vakít el. Megmarad a családja mellett, ahogyan a szegénységben is volt. Legyetek mindig nagyon boldogok.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!