Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a szeptember 21-i koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Kertész Boglárka
20, Mohács

Boglárka életében először vesz részt ilyen jellegű versenyen, édesanyja és barátja buzdították jelentkezésre. Szabadidejében sokat sportol, mindig az élete része volt. Sportiskolai általános iskolába járt, és utána is öt évig kézilabdázott. Jelenleg a Zsolnay Vilmos Technikum és Szakképző iskola vendégtéri szaktechnikus képzésére jár. Szereti az új élményeket, ezért is várta nagyon a fotózást.

Magassága 162 cm, bak jegyben született. Kedvenc étele a carbonara spagetti, itala pedig a zöld tea. Kedvenc zenéje Britney Spears-től a Criminal, kedvenc parfümje a Giorgio Armani Si.