10°
13°

Több mint százan futottak

Szombaton Mátraszentistvánban, Sípark (Hütte) versenyközponttal a mátraszentlászlói Kétkerék vendégház futást is kedvelő szervezői rendeztek versenyt.

Minden dicséretet megérdemel az a több mint száz résztvevő, akik az amúgy baráti hangulatú sporteseményen bevállalták a három futótáv valamelyikének a teljesítését. Megyénkből a leghosszabb, 25 km-es távon, nőknél a pásztói dr. Dobrovoczky Ágota, illetve férfiaknál a tari Balya Marcell egyaránt a második helyen végzett.
A viszonylag problémamentes futóútvonal kijelöléssel rendelkezett Vidróczki távon (14 km) az abszolút elsőséget Szöllős András szerezte meg, aki a salgótarjáni Zenit SE válogatott kerettag hegyi futója, a Dornyay tájékozódási futója.
Eredmények. Nógrádiak az első 20-ban. Hegymenet, nők (25 km): 2. dr. Dobrovoczky Ágota (Pásztó) 2:38:02, 7. Sándor Mónika (Pásztó) 3:42:59. Férfiak: 2. Balya Marcell (Tar) 2:26:46. Vidróczki, nők (14 km): 19. Csépe Zoltánné (Hasznos) 1:29:03. Férfiak: 1. Szöllős András (Gyöngyössolymos, Zenit SE) 46:51.Sípark futás, férfiak (5,5 km): 4. Zentai József (Pásztó) 49:10.

Hozzászólások

10°
13°
Közepesen felhős
Cs
11°
P
Sz
V
nincs meglepetés
Újabb díjat nyert Ibrahimovic
ebből él / 35 perce
Gyarmati áruház mosdójában rabolta ki a fiatalokat
A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte annak a 23 éves mohorai férfinek a letartóztatását, aki egy balassagyarmati áruházban négy kiskorú fiút rabolt ki.
Ne cukrozzuk túl az életet! / 44 perce
Ma van a diabétesz világnapja: ezek a legfontosabb tudnivalók (videó)
Nemzetek Ligája / 49 perce
Rossi nélkül is csak a győzelem lehet a cél
Balesetek / 1 órája
Kishartyánnál traktor, Tarjánban őz okozott balesetet
Jegygyűrű pezsgőben / 1 órája
Elárverezik a Sinatra házaspár hagyatékának egy részét
A hazáért és a szabadságért / 1 órája
II. Rákóczi Ferenc lesz a jövő év szellemi iránytűje
Tudatmódosítók / 2 órája
Bővült a tiltott dizájnerdrogok listája