pszichoaktív anyag

2019.10.19. 09:28

Salgótarjánban kapcsolták le a dílereket, akik női táskába rejtegették a drogot

Egy 57 éves férfit és egy 41 éves nőt vettek őrizetbe a salgótarjáni nyomozók.

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai október 17-én 17 óra 15 perckor Salgótarján belterületén ellenőriztek egy személygépjárművet és annak utasait, amikor egy női táskába rejtve összesen bruttó 167,7 gramm fehér színű, kristályos állagú port találtak alufóliába csomagolva. A kristályos anyagon elvégzett kábítószer gyorsteszt pozitív jelzést adott.

O. Attilát és nő társát a rendőrök a rendőrkapitányság épületébe előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai alapján az 57 éves férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2018. augusztusa és 2019. szeptembere közötti időben Salgótarján belterületén, több személy részére, több alkalommal értékesített – a beszerzett szakértői vélemény alapján – új pszichoaktív anyagnak minősülő kristályos állagú port.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a férfi ellen kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer birtoklása bűntett, míg a 41. éves nő ellen kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában