Labdarúgás

2018.05.25. 15:14

Nagy volt a küzdelem

Salgótarjánban, a sportcentrumban az elmúlt szombaton a Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület (RPTE) tornát rendezett egykori játékostársuk, a tizenhárom éve elhunyt Baranyi Tamás emlékére.

B. T.

Jelenet a RPTE II (világos mezben)–Kormányhivatal meccsről

A részt vevő hét felnőttcsapat körmérkőzéses rendszerben döntötte el a végső helyezések sorsát.

A XIII. Baranyi Tamás-emléktorna végeredménye: 1. RPTE I., 2. Kormányhivatal, 3. Katasztrófavédelem, 4. Tanarak, 5. NAV, 6. RPTE II. (Rózsaszín Fakó). Fair play díj: Bolyai.

Különdíjak

Gólkirály: Szőllősi Tamás (Katasztrófavédelem).

Legjobb kapus: Simon Attila (RPTE I.). Legjobb mezőnyjátékos: Mrázik Ádám (Kormányhivatal). Legnem­fiatalabb játékos: Institórisz László (Tanarak).

Az esemény keretében tizedik alkalommal volt gyermektorna, három salgótarjáni, és egy füleki általános iskola csapata részvételével. Ezáltal a torna ismét nemzet­közivé vált.

X. Rózsaszín Párduc Kupa végeredménye: 1. Gagarin, 2. KELUB, 3. Fülek. Fair play díj: Somos.

Különdíjak

Gólkirály: Ponyi Zsombor (Gagarin).

Legjobb kapus: Kazareczki Kevin (Somos). Legjobb mezőny­játékos: Oláh József (KELUB). Legfiatalabb játékos: Percze Gergő (KELUB).

A Legjobb Kapus cím a felnőtteknél és a gyermekeknél, egyben Kocsis Zoltán-emlékdíj is.

A Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület ezúton is megköszöni azon magánszemélyek, intézmények támogatását, melyek segítsége nagyban hozzájárult a torna sikeres lebonyolításához. Külön köszönetet mondnak Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának a kiemelkedő anyagi hozzájárulásért.

A torna tömegsport jellegét mi sem bizonyította jobban, mint hogy a játékosokkal, azok kísérőivel, az érdeklődőkkel együtt közel száznyolcvan fő volt jelen a rendezvényen.

Az előző tornákról bővebben a www.rpte.hu weblapon hamarosan olvashatnak.

Jelenet a RPTE II (világos mezben)–Kormányhivatal meccsről

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában