Szabadidősport

2024.03.01. 11:00

Vasárnap pótolják a Zagyva Parti tor Túrát Hatvanban

A februári eseményt elmosta az eső, ezért március hétvégén pótolják a viadalt.

Nool.hu

Négy távon mérhetik össze kitartásukat a résztvevők

Forrás: Archív fotó: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Február 11-én bonyolította le a Tiszató-Bringakör, Hatvan rendezvényközponttal az idei Zagyva Parti tor Túra szabadidős sporteseményét. A négy távos teljesítménytúrát kerékpárral, futva vagy szintidőhöz kötve gyalogosan lehetett teljesíteni.

Az akkori eseményt sajnálatos módon elmosta az egész napos esőzés (csak a legvakmerőbbek vágtak neki a túraútvonalak teljesítésének), így a szervezők a napokban úgy döntöttek, hogy március 3–án, vasárnap, reggel 8-tól 11 óráig, hasonló útvonalak mentén, egy újabb túralehetőséget biztosítanak az érdeklődők számára.

A Zagyva Parti tor Túra rajt és célhelye ezúttal is Hatvanban, a kórház előtti (Bástya út) első ingyenes parkolóban lesz. A négy 7-14-21 kilométeres gyalogos/futó, illetve a 25 kilométeres kerékpáros távokra (országúti vékony kerék a táv teljesítésére nem javasolt) a szervezők március 1-ig, azaz máig a [email protected] e-mail címre kötelező előnevezést kérnek. Az eseményről egyéb információk a tturak.hu honlapon szerezhetők be. Jelentkezni a kórházi parkolóban álló zárt mikrobusz hátsó ajtójánál kell majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában