Labdarúgás

2024.03.10. 08:38

Diósgyőrbe látogat a Salgótarjáni BTC csapata

Újabb fontos mérkőzéssel folytatódik a szezon a Salgótarjáni BTC számára, amely alkalmával Miskolcon vendégeskednek a fekete-fehérek.

Nool.hu

Az elmúlt hétvégén hosszú idő után folytatódtak az NB III.-as bajnokság küzdelmei. Vármegyénk egyetlen harmadosztályú gárdája jelenleg a tizennegyedik helyet foglalja el a tizenhat csapatos bajnokságban, így kieső helyről várja a második tavaszi összecsapását.

Első idei riválisa szintén hasonló cipőben járt, hiszen a tiszafüredi alakulat egy hellyel és két ponttal állt a tarjániak mögött a táblázaton, amely a magabiztos fekete-fehér sikernek köszönhetően öt pontra nőtt.

Ennek fényében kiemelten fontos lenne egy újabb pontszerzés Miskolcon, hiszen egy esetleges győzelemmel elmozdulhatna a kiesőzónából Sebestyén Szilárd alakulata. A DVTK II. csapata az előző héten Karacagon maradt alul 2–1-es arányban, így minden bizonnyal szeretnének hazai pályán javítani, amelynek fényében nem lesz könnyű dolga az SBTC játékosainak a szintén nagyon fiatal labdarúgók alkotta diósgyőriek ellen.

A mérkőzést ma délben rendezik a Diósgyőri VTK Sporttelepén, amelynek játékvezetője Sándor Csaba lesz, Sztányi Tibor és Vilmányi Simon asszisztálásával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában