Kézilabda

2024.03.11. 11:00

Nem sikerült meglepetést okoznia a salgótarjáni lányoknak

A Göd magabiztos játékkal igazolta a papírformát.

Nool.hu

A Strandépítők (narancs) női együttese nem tudott rácáfolni a papírformára

Forrás: Nool archívum

Fotó: H.Cs.

Ahogy Dénes Réka fogalmaz tudósításában, a Csépe Salgótarjáni SKC női csapata a tabella vezető Gödi SE csapatát fogadta szombaton Salgótarjánban. Nem számíthattak egyszerű meccsre a salgótarjáni lányok, hiszen ellenfelük a lejátszott tizenhárom forduló során még csak pontot sem veszített. 

A játékot a hazai gárda kezdte, azonban egy védett lövés után végül a vendégek szerezték meg az első gólt, akik öt perc alatt már öt gólos előnyre tettek szert, majd hazai időkérés következett. A nógrádiaknak úgy tűnt jót tett a szünet, hiszen ideig-óráig csökkenteni tudták a különbséget. A 18. percig konzerválódott a az öt találatnyi távolság, azonban a vendég csapat újra a kapuba talált és ettől a pillanattól kezdve egyre nőtt a differencia a két fél között. A strandépítős lányok nem törtek meg, ugyanúgy küzdöttek tovább, végül a félidőre tizenegy gólos gödi előnnyel mentek a csapatok. 

A második játékrészben potyogtak a gólok mindkét oldalon, azonban a találkozó már eldőlt a látogatók nagy előnyének köszönhetően. A mérkőzés végére végül a különbség tizenhétre nőtt, így a gödi csapat az alapszakasz összes pontját megszerezte, így jó eséllyel vághatnak majd bele a feljutásért vívott felsőházi rájátszásba.

NB II. (Női), C csoport, 14. forduló:
Csépe Salgótarjáni SKC – Gödi SE 30–47 (14–25)
Salgótarján, Városi Sportcsarnok, 50 néző, vezette: Mezei F., Paska N.
Csépe Salgótarjáni SKC: kapusok: Kalácska, Kovács E. - Ráczné 1, Szarvasné 3, Kovács B., Kránitz, Nagy 2/2, Pomozi 6, Ponyi 7/1, Szarvas 9, Budai, Pál 2, Jelencsity, Toldi, Fülöp. Vezetőedző: Forgács Péter.
A Gödi SE legjobb góllövői: Szenes 8, Pálfalvi 7, Hrachovina 6, Hlúgyik 5. Vezetőedző: Tősér Tibor.
Hétméteresek: 4/3, ill. 1/1. Kiállítások: 6, ill. 0 perc. Kizárások: 0, ill. 0.
 

Az eredmény alakulása: 3. perc: 1–3, 10. perc: 4–9, 15. perc: 8–13, 20. perc: 11–17, 25. perc: 12–21, 30. perc: 14–25, 35. perc: 17–29, 40. perc: 21–32, 45. perc: 23–37, 50. perc: 26–41, 55. perc: 28–43, 60. perc: 30–47

 

Forgács Péter: – Először is gratulálunk a Göd csapatának a győzelemhez és hogy megnyerték az alapszakaszt, valamint sok sikert kívánunk nekik a rájátszásban! Sajnos ezen a mérkőzésen elég álmosan kezdtünk, így már az elején kialakult egy nagyobb különbség, ami rányomta a bélyegét az egész találkozóra. A támadó játékunk elfogadható volt, mert harminc gólt lőttünk egy jó csapatnak, viszont a védekezésünk nem működött, nem találtuk a megfelelő távolságokat a támadóktól és a beállós játékukat sem sikerült semlegesíteni, mindezek mellé még párosult, hogy védésünk sem volt megfelelő számban. Innentől az alsóházi rájátszásra kell koncentrálnunk, ahol az egyértelmű célunk a biztos bentmaradás kiharcolása!

Az alapszakasz végeredménye:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában