Labdarúgás

2024.03.03. 11:00

Megizzadt az éllovas, simán nyert az Építők, a Bánk és a Pásztó – ez történt a vármegye egy tizenötödik fordulójában

Hétvégén folytatódtak a vármegyei I. osztály küzdelmei.

Stefán Antal Krisztián

Pál Gergő (jobbra, piros-fehérben) gólja döntött Berkenyén a Silver Tüzép Karancslapujtő számára

Forrás: NograDex

Fotó: Kőházy J. Zsolt

Vármegyei I. osztály, 15. forduló:
Berkenye SE – Silver Tüzép Karancslapujtő 2–3 (2–1)
Berkenye, 100 néző, vezette: Boda V. (Urbán V. P., Pásztor B. J.)
Berkenye SE: Földvári D. – Gyenes, Fogarasi (Keresztes M.), Földvári Sz., Debreczeni (Schlenk) – Hesz, Rottek, Rusvay (Selmeci), Illés – Less, Fábri (Sági). Játékos-edző: Rusvay Gergely.
Silver Tüzép Karancslapujtő: Vida – Romhányi, Sulcz, Sándor A., Jeney (Banka D.), Tóth O. – Rátóti (Kovács B.), Bonivárt (Horváth T.), Kecskés (Putnoki) – Pál G., Szeles. Vezetőedző: Szabó Gábor.
Gl.: Rottek (21.), Fábri (43.), ill. Kecskés (17.), Szeles (49.), Pál G. (70.). Sárga lap: Rátóti, Szeles.
Rusvay Gergely: – Kifejezetten jó meccset játszottunk a toronymagas listavezető ellen. Az ellenfél igazolta, hogy jó csapat, de az első félidőben kifejezetten jól és szervezetten futballoztunk, ahol még két óriási lehetőséget is elpuskáztunk. A szünet után beszorultunk, ott éreztem némi veszélyt, de olyan hatalmas nyomás alatt nem voltunk. Ezt követően egy teljesen elkerülhető gólt kaptunk, majd az ellenfél megfordította a meccset. Összességében azt kell mondanom, hogy teljesen elégedett vagyok a látottakkal, végigküzdöttük a meccset, a végén akár pontot is menthettünk volna, de ez most nem sikerült.
Szabó Gábor: – Azt kaptam a meccstől amit vártam, hiszen nagyon meg kellett küzdenünk azért, hogy innen el tudjuk vinni a három bajnoki pontot. A pálya sokkal jobb volt, mint amire számítottunk, jól lehetett rajta játszani. Nagyon jól állt bele az ellenfél is a meccsbe, az erejüket mutatja, hogy vezetni is tudtak. A mi erősségünket pedig az bizonyítja, hogy kijöttünk a második játékrészre és megfordítottuk az összecsapást. Ezek a győzelmek még jobban összekovácsolnak minket. Gratulálok a csapatnak, nagyot küzdöttünk, nyertünk és most ez a legfontosabb! Minden elismerésem az ellenfélnek is, mert nagyon jó mentalitásban játszottak, le a kalappal előttük!

Héhalom SE – Érsekvadkert SE 1–3 (0–3)
Hatvan, Népkert Sporttelep, 50 néző, vezette: Gecse Z. (Zsélyi Cs., Varga P. B.)
Héhalom SE: Szilágyi Sz. – Kolarovszki, Abért, Tancsik, Fodor B. – Vasas (Varju), Matusik, Nguyen, Hajdu – Balog, Lakatos V. (Baranyi A.). Vezetőedző: Berkes László.
Érsekvadkert SE: Flamich (Bernhardt) – Juhász M. (Juhász Gy.), Girán, Vasiljevic, Márkus – Kispéter, Tóth Sz., Büki (Lanczkor) – Hamar (Győri), Orovecz, Lukáts. Vezetőedző: Nyikos József.
Gl.: Balog (59.), ill. Hamar (12., 38.), Lukáts (42.). Sárga lap: Lakatos V., Kolarovszki, ill. Kispéter, Lanczkor.
Berkes László: – Az első játékrészben mondhatni eldőnt minden lényegi kérdés. Nem tudtuk még felvenni a bajnoki ritmust, sem mentálisan, sem játékban. Az első negyvenöt percben érezni lehetett a tabellán is látható különbséget a két együttes között, aminek köszönhetően a vendégek háromgólos előnybe kerültek. A fordulás után összeszedtük magunkat és kiegyenlítődött a találkozó. Igaz megnyertük a második félidőt, ennek ellenére úgy vélem, hogy az eredmény ránk nézve hízelgő, hiszen ellenfelünk számtalan ziccert elpuskázott az összecsapáson, amiből nagyobb előnyre is szert tehetett volna. Nekünk egy igazán nagy lehetőségünk volt, amit sikerült gólra váltani. A meccs második felében mutatott teljesítményből és hozzáállásból lehet majd táplálkozni, hogy a közvetlen riválisaink elleni bajnokikat sikerrel tudjuk megvívni. Erre összpontosítunk elsősorban, nekünk nem az Érsekvadkert ellen kell pontokat gyűjtenünk. A vendégeknek további sok sikert kívánok a szezonban!
Nyikos József: – Két egymástól eltérő félidőt láthatott, aki ma megtekintette ezt a mérkőzést. Az első játékrészben remekül, dominánsan játszottunk, amit jól jelzett az eredmény és a mellette kihasználatlanul maradt ziccerek száma is. A második negyvenöt percben már kényelmesre vettük a figurát, magukra húztuk a lelkes héhalmi csapatot, sok volt a hiba a játékban. A szünet után teljesen másik arcát mutatta a csapatom, de összességében azért úgy érzem, nem forgott veszélyben a győzelmünk. Viszont azt meg kell értenie a játékosaimnak, hogy ha játszol egy ilyen jó első félidőt, akkor rá kell tenni még egy lapáttal és élvezni a futballt.  Sok sikert az ellenfélnek! Mi megyünk tovább.

Bánk-Dalnoki Akadémia – Szendehely FC 3–0 (1–0)
Diósjenő, 50 néző, vezette: Dobsonyi L. (Horváth S., Hegedűs M.)
Bánk-Dalnoki Akadémia: Kiss O. – Kovács P. (Rieger), Hajdu, Frey, Sándor – Szentpéteri, Kozma, Tőkés (Szieber) – Haronisz (Tadeo), Járvás (Gyebnár Á.) – Kiss K. Vezetőedző: Kárpáti Zoltán.
Szendehely FC: Boda L. – Dancsó, Németh D., Pápai, Matolcsi – Kaszás (Hugyecz D.), Wiedermann, Németh Á., Balogh M. (Németh Á. V.) – Maczkó, Kakuk (Kovács K.). Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.
Gl.: Kiss K. (17., 48., 64.). Sárga lap: Tőkés, Kovács P., ill. Kakuk, Dancsó, Pápai.
Kárpáti Zoltán: – Remek erőkből álló szendehelyi csapatot sikerült legyőzünk, külön öröm számomra, hogy kapott gól nélkül nyertünk a tavaszi rajton! Gratulálok a játékosaimnak remek karaktert mutattak a mai napom! A Szendehely csapatának pedig további sok sikert kívánok!
Schwarcz Zoltán: – A mérkőzést három dolog döntötte el, az ellenfél mentalitása jobb volt mint a miénk, a helyzetek száma ugyanannyi volt csak az ellenfélbe volt egy játékos, aki azokat értékesítette. A harmadik pedig az, hogy egy nullánál nem kaptunk büntetőt kezezés miatt, az ellenfél viszont megadták, így egy-egy helyett kettő nulla lett.

Építők KC – Unicum FC Mohora 4–0 (2–0)
Salgótarján, Forgách Sporttelep, 200 néző, vezette: Kovács M. (Elischer M., Kiss D.)
Építők KC: Kaszás – Jakab (Menczel), Csatlós D., Tőzsér L. (Oláh Sz.), Szabó J. – Földi, Ökrös – Domán (Jedlicska), Gyetvai, Budveszel Benett (Német) – Budveszel Benjámin (Baranyi J.). Vezetőedző: Csatlós Tamás.
Unicum FC Mohora: Földi – Pécsi, Kotasz G., Telek (Rados), Lavkó – Vándornyik, Hegyvári – Pistyúr D., Hugyecz, Pistyúr Zs. (Baranyi T.) – Szita. Vezetőedző: Baranyi Tibor.
Gl.: Domán (33., 60.), Budveszel Benjámin (38.), Szabó J. (77.). Sárga lap: Szabó J., Jakab, Földi, Domán, ill. Szita, Hegyvári.
Csatlós Tamás: – Remekül kezdtük a bajnokságot, ahol a nyitányon egy kiváló csapatot győztünk le. Sok helyzetet alakítottunk, uraltuk a játékot, így megérdemelten szereztük meg a három pontot. Gratulálok a srácoknak, sokat tettek a győzelemért! Külön öröm, hogy sok néző látogatott ki a mérkőzésre, akik jó színvonalú meccset láthattak.
Baranyi Tibor: – A hazai csapat a játék minden elemében felülmúlt minket. Megkaptuk a leckét küzdeni tudásból, alázatból, csapatmunkából, remélem, hogy meg is tanultuk. Nem tudok mást tenni, mint gratulálni a hazai együttesnek a teljesen megérdemelt és egy másodpercig sem kérdéses győzelméhez!

Pásztói SK – Diósjenő SE 3–0 (2–0)
Hatvan, Népkert Sporttelep, vezette: Kis Zs. (Csillik B. L., Pálinkás S.)
Pásztói SK: Kresák – Kotasz E. (Hranek), Lipták, Tari R. (Jánosik), Hegedűs D. – Almási (Szőllősi), Békési, Dinka, Percze P. (Csépe I.), Kelemen D. – Ocsovszki (Nagy Zs.). Vezetőedző: Smelkó Károly.
Diósjenő SE: Tóth R. – Varga N. (Sebők), Varga M., Pincze D., Szabó L. – Dávid M., Krajcsek (Pikács), Pálinkás – Balga L. – Lami, Monostori A. Játékos-edző: Bőgér Dávid.
Gl.: Hegedűs D. (33.), Kotasz E. (39.), Dinka (48.). Sárga lap: Békési, ill. Varga N.
Smelkó Károly: – Meglepett minket a Diósjenő, bátran felvállalták az előrefelé játékot és ha betaláltam volna még nulla nullás állásnál, bizony meleg lehetett volna a mérkőzés. Ki kell emelnem azonban a kapusomat, aki ezekben a pillanatokban sokan tett hozzá a későbbi győzelemhez és remekül védett. Ezután már fokozatosan átvettük az irányítást és szép gólokat szerezve sikerült nyernünk. Gratulálok a csapatnak, a vendégeknek pedig további sok sikert kívánok!
Bőgér Dávid: – A Pásztó megérdemelten gyűjtötte be a bajnoki pontokat, amihez gratulálunk és további sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban!

Szécsény VSE – Bátonyterenyei TC 1–1 (0–0)
Szécsény, 150 néző, vezette: Ordasi I. P. (Pál A., Horváth B.)
Szécsény VSE: Csampa – Komár, Molnár Gy., Rácz R., Nánási (Máté G.) – Pozsár, Juhász I. – Szokács, Lőrik (Matyóka), Szép (Miklós G.) – Holman. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.
Bátonyterenyei TC: Zsignár – Almási, Kiss B., Berki Sz., Bakos (Simó) – Sárközi, Gazdag, Lenkei, Bari – Myszor, Bocsi. Vezetőedző: Forgó Péter.
Gl.: Holman (47.), ill. Bocsi (61.). Sárga lap: Szép.
Tőzsér Zsolt: – Örömmel tölt el, hogy lehetett számítani ma a fiúkra, illetve az ifistákra is, akik kisegítettek ma minket. Gratulálok az egész csapatnak, mert nagyot küzdöttünk a jócskán megerősített Bátonyterenye ellen.
Forgó Péter: – Reális az eredmény, sajnos csak lehetőségekig jutottunk, igazi helyzeteket nem tudtunk kialakítani. Az ellenfél gyakorlatilag csak egyszer rúgott kapura, nyilván ebből gól született. Mindenképp biztató, hogy fel tudtunk állni hátrányból, de ha kicsit higgadtabbak vagyunk, simán meg tudtuk volna nyerni a mecset.


A bajnokság állása:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában