Labdarúgás

2024.03.17. 16:27

Kiütéssel nyert a listavezető Putnok csapata Salgótarjánban

A Salgótarjáni BTC együttese vasárnap kora délután játszotta újabb bajnoki mérkőzését az NB III. osztály, Észak-keleti csoportjában, amely alkalmával a Putnok FC gárdáját fogadta hazai pályán.

Nool.hu

A kezdősípszót követően azonnal magához ragadta a mérkőzés irányítását a vendég együttes, amely az első játékrészben szinte végig a kezükben volt és három gólt szerezve, magabiztos vezetéssel vonulhattak a szünetre. A salgótarjániak csupán két pontrúgást követően kerültek helyzetbe, de komoly lehetőséget nem tudtak kialakítani a putnoki kapu előtt. 

A fordulás után sem vett vissza a tempójából a listavezető és hét gólig meg sem állt, így könnyed győzelmet arattak és magabiztosan haladnak a bajnoki céljaik felé.

NBIII. osztály, Észek-keleti csoport, 20. forduló:

SBTC - Putnok FC 0-7 (0-3)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 380 néző. Vezette: Práth D. (Gergely M., Deme R.)

SBTC: Szalay - Molnár, Sulyok, Kálmán, Palkovics - Tarlósi P. (Boros A., 46.), Nagy, Klajban (Jacsó, 45.), Horváth M. (Filkor, 68.), Benkő - Tarlósi M. (Csifó, 68.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Putnok: Mészáros - Szabó, Galacs (Kovács, 68.), Lőrincz, Pócsik (Horváth, 68.) - Korbély (Sipos, 77.), Tordai, Váradi (Juhos, 60.), Vattay - Boros G., Nemes (Gulyás, 77.). Vezetőedző: Szala Ákos.

Gl.: Lőrincz (2), Korbély (2), Galacs, Boros, Szabó. Sárga lap: Horváth M., Kálmán, Jacsó, ill. Lőrincz.

Sebestyén Szilárd: - A két csapat céljai közti különbség megmutatkozott a mai mérkőzésen, hiszen mi a bennmaradásért küzdünk, az ellenfelünk pedig a bajnoki cím legnagyobb esélyese. A játék szinte minden elemében jobban teljesítettek, valamint a csapatunkra hazai pályán jellemző akarat és küzdeni tudás is ma hiányzott a játékosainkból. Ezt leszámítva, mi négy ziccerből sem tudtunk betalálni, pedig szorosabbá tehettük volna az összecsapást. Gratulálok az ellenfélnek és kívánom, hogy nyerjék meg a bajnokságot!

Szala Ákos: - Nehéz mérkőzésre számítottunk, így készültünk egész héten az összecsapásra. Nem álltunk le négy gólos vezetésnél sem, hiszen a játékosaink élvezték a játékot. Haladunk tovább, de remélhetőleg jó úton járunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában