Nool.hu videó

2024.01.29. 11:44

Libabőr! – így merültek el a bátrak a jéghideg nyírjesi tóban (videó)

A Palóc Rozmárok immár hatodik alkalommal rendezték meg a Bátrak Úszását a nyírjesi tónál. Ezúttal a látogatóközpont előtti partszakaszon jelölték ki az ötven méteres úszópályát. A tó négy Celsius-fokos vizében ötvenketten mártóztak meg. Videón mutatjuk a kihívásokkal teli pillanatokat!

Nool.hu

Mint arról beszámoltunk: a sportrendezvény vízimentő-biztosítását ezúttal is az Ipoly-völgyi Különleges Mentők szakemberei látták el, akik a mintegy ötven méter hosszú úszópálya kialakításáért is feleltek. A Bátrak Úszása idén is szép számban vonzotta az érdeklődőket. Most is akadtak a jelentkezők között olyanok, akik először éreztek magukban annyi bátorságot és elszántságot, hogy végrehajtsák ezt az emberfeletti tettet, míg mások sokadszorra bizonyítottak a hideg vízben. A legfiatalabb jelentkező 16, míg a legidősebb több mint 60 éves volt. A helyiek mellett Bajáról, Budapestről és Szlovákiából is érkeztek résztvevők. Íme a merülés mámorító pillanata!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában