Nool.hu videó

2023.11.01. 10:30

Ismét utánpótlástornákat rendezett a Salgótarjáni BTC együttese (videó)

Hétvégén és a hét elején is ellepték az utánpótlásjátékosok az SBTC labdarúgópályáit.

Langa Attila

Hétvégén Bozsik Fesztivált rendezett az SBTC, míg hétfőn Bozsik Tornán vehetett részt tizenkét egyesület korosztályos csapata.
Az SBTC csapatainak edzői értékelték a megmérettetéseket, valamint a csapataik teljesítményét.

Bozsik Fesztivál
Bozó Patrik, az SBTC U7-es csapat edzője: – A korosztályunk hat fővel vett részt az eseményen, ahol a kiváló időjárás mellett, a remek rendezés is főszerepet kapott. A Bozsik Fesztiválon a mérkőzések teljes mértékben elérték a céljukat, hiszen a jó iram mellett sok párharc, valamint sok szép egyéni megoldás is jellemző volt. Két hét múlva újra találkozunk! Hajrá Stécé!

Miklós Martin, az SBTC U9-es csapat edzője:  – A harmadik Bozsik Fesztiválon is két csapatot indítottunk. Mindkét gárdánk nagyon jól teljesített minden mérkőzésen. Sok jó dolgot lattam, amiket hétről hétre gyakorlunk. Gratulálok a gyerekeknek, nagyon ügyesek voltak! Hajrá SBTC!

A vasárnapi Bozsik Fesztiválon ismét oklevelet vehetett át minden csapat legjobban teljesítő játékosa
A vasárnapi Bozsik Fesztiválon ismét oklevelet vehetett át minden csapat legjobban teljesítő játékosa
Fotó: Beküldött

Bozsik Torna
– A hétfői Bozsik Tornán tizenkét csapat volt jelen. Jó időjárási feltételek mellett, valamint kiválóan előkészített pályán zajlott le a torna a gyerekek legnagyobb örömére. Az SBTC két csapattal volt jelen a küzdelmeken, ahol jobbnál jobb megoldásokat alkalmaztak a gyerekek, amely mellett még jól is érezték magukat. – közölték a szervezők

TK Torna
Ezt követően kedden is ellepték a sportpályákat a fiatal tehetségek, hiszen TK meghívásos tornát szervezett a Salgótarjáni BTC, amely nemzetközi volt, ugyanis a házigazda SBTC Tehetségközpont és a Balassagyarmat Körzetközpont csapatain kívül, a Zólyom csapata is szerepeltette játékosait. A megmérettetésen a három egyesület, 3-3 korosztályos együttese (U9, U10, U11) mérkőzött meg egymással, amelyről videóösszeállítást is láthatnak. A két nógrádi egyesület korosztályos csapatainak 2-2 játékosait még Lionel Messi újabb aranylabdájáról is megkérdeztünk, valamint többüktől megtudhattuk, hogy ki a kedvenc labdarúgójuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában