Kirándulás

2023.10.28. 08:08

Ezúttal a Fehérszékhez vezet a mátranováki túrázók útja

Éppen egy évvel korábban kezdték megszervezni a mátranovákiakat összekovácsoló és a résztvevőket megmozgató közösségi túrákat. A havi rendszerességgel megtartott program ezen a hétvégén folytatódik.

Gulyás Edina

A település határában lévő Fehérszékhez vezet a túrázók útja október 28-án, szombaton. Ez volt a helyszíne az első ilyen programnak is egy évvel korábban. Az érdeklődők 11 órakor a Május 1. Művelődési Ház elől indulnak és egy közel öt kilométeres sétát tesznek majd. A távot fiatalok és idősebbek is könnyedén teljesíthetik. 

– Ahogy azt a résztvevők megszokhatták, a túra végén ezúttal is mindenkit megvendégelünk: nyársalós kenyérrel és meleg teával készülünk – fogalmazott Maruzsné Répás Lilla, a helyi művelődési ház vezetője, a program szervezője. – Az elmúlt évben havonta megtartott kirándulások egy jó csapatot kovácsoltak össze, bízunk abban, hogy a jövőben is folytatni tudjuk ezt a hagyományt. 

Hozzátette: kedvezőtlen időjárás esetén későbbi időpontban tartják meg a túrát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában