Rendezvény

2023.09.12. 14:14

Futásra buzdítják a pásztói iskolásokat

Utcai futóversenyt és városi sportnapot tartanak a településen szeptember 16-án, szombaton reggel 9 órától – közölte a helyi Zsigmond Király Általános Iskola közösségi oldalán.

Nagy Orsolya

Mint írták: már fél nyolctól várni fogják a jelentkezőket az intézmény udvarán, hogy kitöltsék a nevezési lapokat, amelyet zenés bemelegítés követ majd. Ezután elindulnak a futóversenyek korcsoportok szerint. Az óvodásoknak mini távot kell teljesíteniük, amely háromszáz métert jelent, az 1-2. és a 3-4. osztályosoknak ezer métert, míg az 5-6., illetve a 7-8. osztályosoknak, valamint a felnőtteknek háromezer métert kell lefutniuk.

A legjobbakat díjazzák is majd korcsoportonként és nemenként. Az eredményt 10 órakor hirdetik ki és a jól megérdemelt jutalmakat is akkor adják majd át. A két legnépesebb osztály – alsósok, felsősök – különdíjban részesül majd. A verseny résztvevői között pedig értékes sporteszközöket is kisorsolnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában