Kézilabda

2023.09.08. 14:00

A férfiak idegenben, a hölgyek hazai pályán kezdik a szezont

Hétvégén veszi kezdetét a Strandépítők felnőtt csapatainak 2023/24-es bajnoki szezonja.

Nool.hu

A hétvégén hivatalosan is kezdetét veszi a 2023/2024-es bajnoki szezon a Strandépítők csapatai számára. Újdonsült NBII-es férfi csapatuk nagy változáson ment keresztül az előző szezon után, hiszen tizenegy távozó játékos mellett, tíz új érkezett erősíteni a keretet, akiket hamarosan megismerhetnek olvasóink. Edzőjük Szabó Tamás lett, az ő irányításával futnak neki az új évadnak. A szombati nyitófordulóban Miskolcra utazik a csapat, ahol a Szinvaparti KSE együttesével nézhetnek majd farkasszemet a salgótarjániak.

NB II. osztály, férfi C-csoport, 1. forduló:

Szinvaparti KSE Miskolc – Csépe Salgótarjáni SKC

Miskolc, szombat, 18 óra.


A Strandépítők női együttese is megkezdi idei szezonját. A hölgyek gárdájának játékos állományban nem történt nagyobb változás, volt távozó játékos, de van hazatérő is, valamint fiatal játékosokkal töltötték fel a keretet. A kispadon itt is változás történt, hiszen korábban Soós Péter irányította a salgótarjániakat három éven keresztül, de most helyette Forgács Péter tért haza és vette át lányok vezetését.

A hölgyek vasárnap hazai pályán, 16 órától a VS Dunakeszi csapatát fogadják majd a városi sportcsarnokban.

NB II. osztály, női, C-csoport, 1. forduló:

Csépe Salgótarjáni SKC – VS Dunakeszi

Salgótarján, vasárnap, 16 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában