Labdarúgás

2023.08.22. 21:29

Idén is közös focival emlékeznek meg az egykori vizslási csapatkapitányról

Ismét mérkőzést játszanak Vizsláson, amellyel idén is megemlékeznek Jakab Zoltánról, a csapat egykori kapitányáról.

Nool.hu

Mint minden évben, így idén is megrendezik Vizsláson a Jakab Zoltán emlékmérkőzést. A volt csapatkapitány emléke előtt tisztelegve a helyi öregfiúk a Bács-Kiskun vármegyei Ballószög öregfiúk gárdájával méri össze tudását a barátság jegyében augusztus 26-án, szombaton 13 órás kezdéssel.

Ezt követően 17 órától a vármegyei II. osztályban szereplő Vizslási SE – BSE bajnoki labdarúgó mérkőzést tekinthetik meg a kilátogatók a település sportpályáján. 

A helyi öregfiúk csapatának a vezetője, Jakab Győző portálunknak elmondta, hogy mint minden évben, így idén is megrendezik Zoli emlékmérkőzését. A vezető hozzátette: a megyében nem sok olyan labdarúgó volt, akiről minden esztendőben megemlékeznek és ez mindent elmond az egykori csapatkapitányukról. 

Idén májusban a Ballószögi kakasfesztiválon már összecsapott a két öregfiúk csapat és akkor 2-2 döntetlennel zárult a találkozó. Jakab Győző ezúton is köszöni Sándor József polgármester és a vizslási önkormányzat támogatását az esemény megrendezéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában