Palóc Roham

2023.08.01. 14:21

Futással támogatják a bohócdoktorok salgótarjáni vizitjeit

Ismét megszervezi a Palóc Roham Egyesület a SalGO jótékonysági akadályfutó versenyt, amelynek bevételét idén is jótékony célra fordítják majd. A szervezet pedig már ki is jelölte, hogy ez alkalommal milyen nemes célt kíván támogatni.

Veres Edina

 A Palóc Roham közösségi oldalán már korábban megjelent a tájékoztatást, amely szerint a salgótarjáni jótékonysági akadályfutó verseny szeptember 9-én rajtol el a salgótarjáni Tó-strand területén. A kicsiknek, nagyoknak, profiknak és amatőröknek egyaránt szóló megmozdulással idén a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt segíti az egyesület. Minderre pedig már a bohócdoktorok is reagáltak: a Facebook profiljuk alatt egy mókás videót osztottak meg annak tanújeléül, hogy mennyire készülnek a SalGo-ra, és erre buzdítanak másokat is. Hiszen a sportesemény idei célja nem más, mint hogy a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház gyermekosztályán egy éven át a bohócdoktorok is vizitet tartsanak.

Nemrég podcastet készítettünk az egyesület elnökével, Kasza Henriette-tel, aki a terepfutó akadályversenyek ötletéről és tapasztalatairól is beszélt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában