Választás 2024

2024.04.27. 12:49

Dr. Bagó József: a szakmai rátermettség és a tapasztalat az elsődleges

A képviselőjelöltjeimmel olyan csapatot alkotunk, amelyben az adott szakterület ismerete, a szakmai rátermettség és a tapasztalat az elsődleges – közölte Facebook oldalán dr. Bagó József, a Fidesz-KDNP szécsényi polgármesterjelöltje és Nógrád Vármegye Önkormányzatának a jegyzője, aki hamarosan bemutatja polgármesteri programját is.

Lászlók Judit

Dr. Bagó József

Forrás: Bagó József/Facebook

Dr. Bagó József a Facebook-oldalán így fogalmazott: „Tisztelt Szécsényiek, Pösténypusztaiak és Benczúrfalvaiak! Az önök bizalmából – a szükséges ajánlások többszörösét összegyűjtve – április 20-a óta hivatalosan is jelöltekké váltunk. Hamarosan bemutatom polgármesteri programomat, valamint képviselőjelöltjeim is bemutatkoznak majd. Azt azonban már most elmondhatom, hogy képviselőjelöltjeimmel, Filkor Lajossal, Vizi Zoltánnal, Bardóczi Noémival, Hasznosi Márkkal, Veress Attilával, Kőmíves Zoltánnal, Pifka Mátéval és Szitás Mátéval olyan csapatot alkotunk, amely csapatban az adott szakterület ismerete, a szakmai rátermettség és a tapasztalat az elsődleges.” 

A Fidesz-KDNP szécsényi polgármesterjelöltje a bejegyzésben kitért arra is, hogy az elkövetkezendő napokban a segítőivel és képviselőjelöltjeivel folytatják az aláírások gyűjtését, mivel számukra mindenki egyformán fontos. Eközben pedig elbeszélgetnek a lakosokkal, és meghallgatják az ötleteiket, hiszen állítása szerint csak együttes akarattal, közös munkával tudják a Szécsény, valamint Pösténypuszta és Benczúrfalva fejlődését elindítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában