Labdarúgás

2023.05.22. 20:25

Hozta a kötelezőt az Érsekvadkert ellen a Mátraterenye

Egy meccs maradt vasárnapra a megyei I. osztály 29. fordulójából.

S. A.

Magabiztos játékkal igazolta a papírformát az Mátraterenye (zöldben) együttese

Forrás: NOOL | Archív fotó

Fotó: Hüvösi Csaba

Megyei I. osztály, 29. forduló:
Érsekvadkerti SE – Mátraterenye SE 2–5 (1–2)
Szügy, 50 néző, vezette: Nyerges K. (Csillik B. L., Homoki G.)
Érsekvadkerti SE: Tóth R. – Farkas B., Tálas, Bozsó, Gréczi – Medvik (Gubik), Dávid, Cseri, Balga L., Benyó – Pistyúr D. Edző: Nyikos József. Mátraterenye SE: Harmat – Oláh T., Lakatos B., Földi, Kerényi – Babka, Miklós M. (Bartha), Percze (Juhász D.) – Domán, Bata – Kovács E. Játékos-edző: Bujtár Tamás. Gl.: Dávid (45.), Pisytúr D. (85.), ill. Bata (7., 14., 78.), Kovács E. (55.), Oláh T. (69.). Sárga lap: Földi.

Nyikos József: – Kezdés előtt heten voltunk. Úgy kellett házról házra járnom, hogy meglegyünk. Gyenge színvonalú mérkőzésen, azt kell mondanom, ez a meccs volt az, amikor elég jól tartotta magát a csapat. Mivel azonban vannak komoly hiányosságok, így tudtuk, hogy ez lesz a vége. Az akarat viszont rendben volt. Néha még volt olyan dolog is, ami futballra emlékeztet. Azt gondolom, még így is megérdemelten nyert az ellenfél, pedig ők sem voltak valami veretesek. Még tisztességgel lejátsszuk a hátralévő meccset.
Bujtár Tamás: – Ragyogóan előkészített pályán, magabiztos játékkal sikerült megnyerni a mérkőzést. Az öt rúgott gól mellett még nagyon sok lehetőséget elpuskáztunk. Tét nélküli összecsapáson, bátor futballt láthattak a nézők. A nagyon szimpatikus hazai csapatnak és mesterüknek minden jót kívánok! Mi pedig készülünk az utolsó meccsünkre!

A szombati meccsek tudósítása itt.

A bajnokság állása:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában