Motorsport

2023.05.03. 09:59

Duplázott a salgótarjáni fiatal motoros

Ismét sikeresen teljesített két versenyen is nógrádi tehetséges fiatal sportember, Kántor-Szabó Levente.

L.A.

Kántor-Szabó Levente volt a saras pályák ura

Forrás: Beküldött fotó

A közelmúltban Pannonhalmán rendezték meg a KTM-Husqvarna Centrum Magyar Endurocross Bajnokság és Kupasorozat második futamát. A verseny hetén, sőt a megmérettetés napján is esett az eső, így extrém versenykörülmény alakult ki a versenypályán és az erdőben, amely kemény próba elé állította a versenyzőket.

A sár sem állította meg a nógrádi versenyzőt
A sár sem állította meg a nógrádi versenyzőt
Forrás: Beküldött fotó

A tehetséges Kántor-Szabó Levente szerencsésen, második helyezettként fejezte be a versenyt a III. osztály E1 kategóriában, de így is a maximális bajnoki pontokat gyűjtötte be és ezzel vezeti a bajnokságot. A sorozat következő bajnoki futamát Veszprémvarsányban rendezik majd meg.

Újabb értékes trófeák kerülhettek a vitrinbe
Újabb értékes trófeák kerülhettek a vitrinbe
Forrás: Beküldött fotó

Ezt követően az ország déli részén Hódmezővásárhelyen folytatódott a versenyzés, ahol a Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság 3. fordulóján vett részt a nógrádi motoros. Levente itt is a rajthoz állt és mind a két futamot a III. osztály MX2 kategória megnyerte, így a nap végén a dobogó legfelső fokára állhatott. A sorozat Csikóstöttösön folytatódik. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában