Fejlődés

2023.04.17. 16:33

Szerva itt, csere ott – megújult a Nool sportrovata!

Több tartalom, színesebb kínálat, gyorsabb és sokkal izgalmasabb tálalás – ezt garantálja olvasóink számára a Nool.hu jelentős átalakításon és fiatalításon átesett sportrovata.

Nool

A rovat motorjai, Langa Attila (balra) és Stefán Antal

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

A kínálkozó lehetőségekkel élve, olvasóink médiafogyasztási szokásaihoz alkalmazkodva jelentős változásokat vittünk végbe az elmúlt hetekben a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu sportrovata háza táján. A rovat motorjai, Langa Attila és Stefán Antal, illetve az őket segítő Bakos László online szerkesztő olyan 21. századi újságírók, akik a pályán is bizonyították, bizonyítják, hogy nem csupán beszélnek a sportról, hanem maguk is képesek „labdába rúgni”. Mindannyian aktív szereplői Nógrád vármegye sportéletének, ismert tagjai a térség sportközösségének.

– Hiszünk abban, hogy nem lehet íróasztal mellől, pusztán unalmas adatbázisokat, tabellákat és eredménysorokat böngészgetve sportcikkeket írni, hanem személyesen is ott kell lenni a megye legfontosabb eseményein, versenyein, mérkőzésein. A napjaink sportújságíróival szemben támasztott – teljesen jogos – olvasói elvárások pedig kiegészülnek azzal, hogy immár akár hang- és videótartalmakkal is képesek legyenek kiszolgálni az internetező közönséget. Nagy öröm számunkra, hogy végre olyan kollégák viszik a Nool.hu sportrovatát, akik ismerik a modern újságírást és ki tudják szolgálni a nógrádi olvasók igényeit – mondta a változások kapcsán Szabó György, a Nool.hu és a Nógrád Megyei Hírlap főszerkesztője.

Mit jelent mindez a gyakorlatban?

Azt, hogy olvasóink a jövőben egyre több helyszíni bejelentkezéssel, tudósítással, eredményértékelő és portréinterjúkkal, podcastokkal, valamint friss videótartalmakkal találkozhatnak a sportrovatban. Folyamatosan bővítjük a portálon bemutatott sportágak körét: a hagyományos egyéni szakágak és csapatjátékok mellett nem feledkezünk meg a technikai és extrém sportokról sem. Tartson velünk rendszeresen, kövesse a Nool.hu-n a nógrádi sportélet mindennapjait és kiemelt eseményeit!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában