Bulvár

2024.05.15. 13:50

Gáspár Evelin szája egyre nagyobb és nagyobb

Gáspár Győző lánya valóban egy szókimondó személyiség, de ebben az esetben szó szerint értendő, hogy nagyobb ajkai vannak.

Nool.hu

Gáspár Evelin a Győzike show-ban még egy túlsúlyos tinilányként vált ismertté. Azóta a rendszeres edzéseknek és a tudatos egészség fókuszú táplálkozásnak köszönhetően sikerült több, mint negyven kilótól megszabadulnia. Valószínűleg sokan fordulnak meg utána az utcán, hiszen remek formában van és a stílusa is egyre elegánsabb és nőiesebb. Nem titok, hogy nagy fogyása után már egyszer járt plasztikai műtéten, ahová maga Győző vitte el. A nagy fogyást követően a megereszkedett bőrt hozták rendbe. – írja a Ripost.

A 2000-es évek elején készült fotóin még szemmel láthatólag kifejezetten vékony ajkai voltak a Gáspár lánynak, azonban a napokban megosztott Instagram képein igencsak szembetűnő a változás. Dús ajkai egyértelműen arra utalnak, hogy nem elégedett meg a fitt testalkattal, hanem mást is szeretne csinosítani magán. Vajon még más testrészére is úgy gondol, hogy javításra szorul, vagy megelégszik a dúsabb ajkakkal?

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában