Kézilabda

2023.04.15. 09:55

Csak öt felnőtt játékos maradt – elmarad újra a Kábel SE bajnoki mérkőzése

Szomorú pillanat, hogy éppen a Magyar Kupa négyes döntőjében történt szereplés tizedik évfordulóján derült ki, immár egymást követő második bajnoki mérkőzése is elmarad a Balassagyarmati Kábel SE NB II. Észak csoportban szereplő kézilabda csapatának.

Hegedűs Henrik

A kábelesek (piros mezben) már másodszor nem utaznak el ellenfelükhöz

Forrás: Nool

Fotó: H. Cs.

A hírt az ellenfél, a Rákosmenti KSK együttesének vezetőedzője, Zentai Gábor tette közzé pénteken éjjel a klub honlapján, mondván nem tartják meg az április 16-án, vasárnap a budapesti Riz Levente Sport – és  rendezvényközpontba kiírt találkozót, majd hozzáfűzte, hogy az egyik szemük sír, mert elmarad az összecsapás, a másik viszont nagyon nevet, mert így biztossá vált, hogy négy fordulóval a küzdelemsorozat befejezése előtt a fővárosiak már megszerezték a csoport bajnoki címét.

A Magyar Kézilabda Szövetség versenynaptárában ugyan szerepel a mérkőzés még, ám pontos időpont nélkül, illetve a meccs jegyzőkönyvének fejlécén sem jelentek meg a kellő adatok, például a játékvezetők és a versenybíró nevei, ami arra utal már korábban eldőlt az összecsapás sorsa.

Sikerült elérnünk Gindeli Pannát, az Ipoly-parti klub vezetőedzőjét, aki azt mondta, nincs mit csodálkozni azon, hogy több játékosnak elege lett a bizonytalanságból, a mostoha körülményekből, és elhagyta a társaságot. Mostanra csak öt felnőtt korú kézilabdázó maradt csatasorban. A szakvezető elárulta, hogy az egy hét múlva esedékes hazai mérkőzésre igyekeznek megtalálni az épkézláb, hadra fogható embereket, legfeljebb a keretet kiegészítik ifjúságiakkal és serdülő korú fiatalokkal, aztán majd a megérkező versenybíró eldönti, lejátszható-e ilyen foghíjas állapotban a találkozó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában