Labdarúgás

2023.03.24. 14:38

Papírforma meccsek következnek

A tizenhatodik fordulóra kerül sor a megyei III. osztály keleti csoportjában.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Pexels

Megyei III. osztály, Keleti csoport, 16. forduló:

Vizslási SE (3.) – Nógrádmegyer BSE (10.)
Vizslás, szombat, 15 óra. Vizsláson rendezik a csoport egyetlen szombati összecsapását. A hazaik megsüvegelendő teljesítményt nyújtanak és harcban vannak a dobogós helyekért, míg a látogatók a középmezőny alsó harmadában helyezkednek el a bajnoki tabellán. A Vizslás még veretlen hazai környezetben, míg a megyeriek csak négy pontot szorgoskodtak össze otthonuktól távol, így egyértelműen a házigazdák az összecsapás esélyesei. Tippünk: 3–1.

Feláldozhatók SE (4.) – Kazár KSE (12.)
Karancsság, vasárnap, 13 óra. Ellentétes utat bejáró együttesek meccselnek vasárnap egymással ebben a párharcban, hiszen a hazaiak két szép győzelemmel indították a tavaszt, míg a kazáriak két kiütéses vereségbe szaladtak bele az eddigi két bajnokijukon. A karancssági oroszlánbarlanból eddig csak a bajnokságot vezető Ecseg tudott ponttal távozni, valószínűleg ez a lista nem fog tovább növekedni ezen a hétvégén. Tippünk: 4–0.

Ecseg SE (1.) – Ceredvölgye SE (8.)
Ecseg, vasárnap, 15 óra. A listavezető fogadja ebben a párosításban a tavaszt rosszul kezdő Ceredet. A vendéglátók az egyik legfőbb esélyesei a bajnoki címnek, hat meccse veretlenek, amelyből ötöt meg is nyertek, így kifejezetten jó passzban várhatják a meccset. A cerediek ellenben a legutóbbi öt meccsükből négyet is elvesztettek, így most sem sok jóra számíthatnak. Tippünk: 4–1.

Felsőtoldi Cserhát TSE (12.) – Nógrádispeki SE (7.)
Felsőtold, vasárnap, 15 óra. Két rossz formában lévő társaság méri össze erejét vasárnap délután Felsőtoldon. A házigazdák még pont nélkül állnak a bajnoki versenyfutásban, míg a sipekiek jelentős mélyrepülésben vannak az elmúlt időszakban, hiszen a legutóbbi hat bajnoki mérkőzésükből öt alkalommal is vesztesen hagyták el a játékteret. Ennek ellenére a vendég együttes számít egyértelmű favoritnak ezen két csapat randevúján. Tippünk: 0–4.

Rimóci SE (5.) – Karancsberényi VSFC (6.)
Rimóc, vasárnap, 15.30 óra. A játéknap legkiegyenlítettebb csörtéjét ez a meccs tartogatja számunkra. A rimóciak az elmúlt időszakban jól jöttek ki a középcsapatok elleni csatákból, de a Karancsberény is szépen gyűjtögeti a pontokat az utóbbi fordulókban. Igazi hat pontos összecsapás lehet ez a derbi, amit az aktuális forma és a helyzetkihasználás dönthet el valamelyik oldalra, de az őszi döntetlen megismétlődése sem kizárható. Tippünk: 1–1.

Szabadnapos: Somos-Mátraterenye SE II., Nagylóc SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában