Darts

2023.01.05. 15:23

Titkos esélyes volt Michael Smith a nógrádiak szerint

Kedden esete ért véget a darts világbajnokság, amely kapcsán tizenkét napon keresztül mondták el véleményüket, a sportágnak hódoló megyei játékosok.

L. A.

Michael Smith felszabadult öröme a vb döntőt követően

Forrás: EPA

A többség a holland Michael van Gerwent tartotta esélyesnek a végső győzelemre, de az esélyesek közt többen megemlítették az angol Michael Smith nevét is.

A sorozatunk befejező részében a megye egyik legeredményesebb női játékosa, Zombori Kitti mondta el véleményét és várakozásit a döntőt megelőzően, amely résztvevői pont a sportoló két kedvenc játékosa volt. A nógrádi nyilas elmondta, hogy a szíve inkább Smith győzelmét várja, hiszen az angol még nem nyert vb-t, pedig már háromszor volt fináléban.

Izgalmas és látványos mérkőzést várt mindenki, amelyet meg is kaptunk, hiszen még kilenc nyilas kiszállót is láthattak a drukkerek, amely igen különlegesre sikeredett, hiszen az adott körben fej-fej mellett haladt a két versenyző, míg Gerwen elrontotta a kilencedik dobását, az őt követő Smith sikeresen röptette a nyilát.

Ezt követően is magabiztosan játszott végig az angol darts versenyző, és negyedik alkalommal már a győzelemért járó trófeával távozhatott a világbajnoki döntőről.

A sorozatunkban szereplő megyei játékosok rugalmasságát és együttműködését köszönjük szépen!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában