Darts

2023.01.03. 13:45

Az egyik legeredményesebb női nógrádi dartsos kedvencei játsszák a döntőt

A végéhez érkezik ma este a darts világbajnokság, amelyet világszerte hatalmas érdeklődés övez. A megyénkben is egyre többen hódolnak a sportágnak, így a nógrádi „nyilasokat” is megkérdeztük a vb minden napján, hogy kik a kedvenc játékosaik, valamint kit tartanak esélyesnek a végső győzelemre.

Nool

Zombori Kitti

Forrás: Beküldött fotó

Legutóbb Baksa Gergő, az SPDC játékosa és a versenyeik állandó segítője dobta tovább a megkérdezést jelző nyilat az utolsó állomásra, amely Zombori Kittinél landolt, aki a csapattársa és az egyik legeredményesebb megyében élő női versenyző.

– Kik a nagy kedvencei a nemzetközi darts sport világában?
– Őszintén megmondva, két személyes kedvencem van, az egyik Michael van Gerwen, míg a másik Michael Smith.

– Melyik versenyzőt tartotta a legnagyobb esélyesnek a győzelemre a vb kezdete előtt?
– Véleményem szerint Price és Gerwen, akik a legesélyesebbként indultak a világbajnokságon. Tavaly koronavírus fertőzés miatt Gerwen abba hagyta a vb-t, így erre az évre még jobb formával és akarattal térhetett vissza.

– Mit vár a mai döntőben?
– Összejött az álomdöntő, hiszen a két kedvencem játszik a világbajnoki cím megszerzéséért. Az egyik szemem sír, míg a másik nevet. Szívem szerint Michael Smith győzelmét várom, mert neki még nem sikerült világbajnokságot nyernie. Három döntőt bukott már el, így megérdemelné. Ehhez viszont a legjobb formáját kell hoznia, mert van Gerwen ellen nem lesz könnyű dolga, sőt!

 

 

 

 

 

Címkék#darts

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában