Kosárlabda

2023.01.28. 19:54

Nem várt hazai vereséget szenvedtek a salgótarjáni kosarasok

Az SKSE 12 pontos vereséget szenvedett hazai pályán.

Sz.P.

Kikapott az SKSE (fehérben)

Forrás: Nool

Fotó: Sz.P.

Salgótarjáni KSE – TF-Budapest 79-91 (19-30, 15-28, 21-17, 24-16)

Szombat este az SKSE egyik közvetlen vetélytársa, a TF-Budapest látogatott Salgótarjánba. Kissé enerváltan kezdték a mérkőzést a hazaiak. A sok hibával és gyenge dobószázalékkal tarkított első negyedben ugyan Dragasevic és Hargitai triplái kozmetikáztak egy kicsit az eredményen, de ez is csak arra volt elég, hogy pontszámban ne lépjen el nagyon a sárga-kék csapat (19-30). A folytatásban sem találtál a tarjániak az „ellenszert” a fővárosiak ellen, a játék képe kísértetiesen hasonlított az elsőre, így a nagyszünetre már egy tetemesebb előny birtokában vonulhattak öltözőbe a vendégek (34-58).

A szünetben Dániel Péter vezetőedző összekapta csapatát, fegyelmezettebb védekezéssel elkezdték ledolgozni hátrányukat. A harmadik felvonásban 4 pontot sikerült lefaragni a hátrányból, majd az utolsó negyed közepére már tízen belül voltak. Az egyre parázsabbá való csatában a bírók sem voltak a helyzet magaslatán, jó pár téves döntésük csak olaj volt a tűzre a hazai szurkolóknál. Az utolsó „kapkodós” két percben végül a vendégeknek jött ki jobban a lépés, és az első negyedben szerzett előnyüket megtartva megszerezték az idegenbeli 2 pontjukat.

Utánpótlás mérkőzés:
Beszterce KK U20 – TP-Budapest U20 74-80 (19-26, 16-19, 15-23, 24-12)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában