A fiatal Josh Rock is okozhat további meglepetést a nógrádi nyilas szerint

A napokban kezdetét vette a darts világbajnokság, amelyet világszerte hatalmas érdeklődés övez. A megyénkben is egyre többen hódolnak a sportágnak, így a nógrádi „nyilasokat” is megkérdeztük, hogy kik a kedvenc játékosaik, valamint kit tartanak esélyesnek a végső győzelemre.

L.A.

Josh Rock jól teljesít a vb-n

Rigó László, az MDBE játékosa korábban tovább dobta a nyilát a csapattársának Marek Haviarnak, hogy szintén mondja el gondolatait.

Marek Haviar
Marek Haviar 
Forrás: Beküldött

– Kik a nagy kedvenceid a nemzetközi darts sport világában?
– Elég sok kedvenc játékosom van. Akinek nagyon szurkoltam az a két cseh játékos Sedlacek és Gawlas volt, de sajnos csak a második körig sikerült nekik eljutniuk. A top játékosok közül pedig Michael Smith, Joe Cullen, Nathan Aspinal, akiknek szorítok, hiszen nagyon tetszik bennük, hogy el tudják ismerni a vetélytársakat egy pacsival, ha dobnak egy szép leget vagy egy száz feletti kiszállót.

– Melyik versenyzőt tartod a legnagyobb esélyesnek a győzelemre?
– Legnagyobb esélyesnek Michael Van Gerwent tartom. Nagyon jó formában van, de meglephet minket Smith, Humpries vagy akár a nagyon stabil teljesítményeket nyújtó fiatal Josh Rock is.

– Kinek dobnád tovább a nyiladat, hogy megkérdezzük a véleményét
– Nyilamat Sipos Patriknak dobnám át, aki regionális és nemzeti szinten is nagyon szép eredményeket ért el a fiatal kora ellenére. Az utóbbi időben nem a legjobb formában játszik, de remélem a jövő évben újra tarolni fog. 

Folytatjuk…

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában