Labdarúgás

2022.09.26. 18:00

Küzdünk az olaszok ellen: nehéz mérkőzésre számítanak ma este a nógrádi csapatvezetők

A Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság két élcsapatának a vezetőjét kérdeztük meg, hogy mi a véleményük a magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligájában eddig nyújtott teljesítményéről, és mit várnak a ma este megrendezendő olaszok elleni döntő összecsapásról.

L. A.

1-0-ra győzött a magyar válogatott a németek ellen

Forrás: MTI

Chován Péter, a Fort Bau Kft. csapatvezetője: – A szívem azt mondja, a válogatottunk folytatja – a már túlzás nélkül állítható – világraszóló sorozatot. Rég állt össze már ennyire a nemzeti tizenegyünk, mint most. Van két jó kapusunk, nemzetközi tapasztalattal rendelkező hátvédsorunk, labdaügyes és technikás középpályásaink – ahonnan külön kiemelném Schafer András alázatos és szorgalmas játékát – és talán Szalainak is megrendezi az élet a felejthetetlen búcsút a válogatottól. Viszont az eszem azt mondja, az olasz csapat és edzője – látván a csapatunk sorozatos jó játékát és eredményeit – nem fog abba a hibába esni, mint a többi csoportellenfelünk, vagyis nem vesznek minket lazábban. Összegezve tehát enyhe olasz mezőnyfölényt, és kevés gólos mérkőzésen döntetlent várok a mérkőzésen, ahol egyébként a mi csapatunkat is képviseli néhány játékostársunk a lelátón.

Csatlós Tamás, a Csati-Karmel csapatvezetője: – Szenzációsan szerepel a válogatott! Szerintem, ami nagyot változott, hogy mindenki tudja a dolgát védekezésben és akkor is ha labdát szerzünk. Rendszerben játszik a csapat, ami véleményem szerint edző kérdés. Lehet látni, hogy meg van az edző és a csapat közötti kohézió. Nem tudunk jobban focizni mint három éve, de rend van a fejekben és persze hisznek abban, hogy tudnak nyerni. Az olaszok ellen nagyon nehéz mérkőzésre számítok, és véleményem szerint döntetlen lesz a végeredmény.

A héten folytatódott a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Salgótarjánban, a Sportcentrum salakos pályáin. Két fordulóval a szezon vége előtt, a Fort Bau Kft. csapata áll a tabella élén, iszen a héten sikerült két vállra fektetniük a rivális Csati-Karmel együttesét. 11. forduló: VGÜ – Botafogó 0–3 (játék nélkül), Next Therm-SZÉF AFC – Pirazol 9–4, Fort-Bau Kft. – Csati-Karmel 4–3, LAVER – Buborék Boys 3–1, Marketing Klub – Eurokapu 3–10, Black Silver – San Fodesta 2–2, Pepe Team – Pintér FC 4–3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában