Labdarúgás

2022.09.16. 17:58

Hazai pályán fogadja a Vasast a Magyar Kupa harmadik fordulójában a Balassagyarmat

A Mol Magyar Kupa harmadik fordulójában Nógrád megyét már csak a Balassagyarmati VSE NB III. osztályában szereplő csapata képviseli, akik szeptember 17-én, szombaton, 15 órás kezdéssel fogadják az élvonalban szereplő Vasas FC együttesét a Balassagyarmati Kövi Pál Sportközpontban. Az előző hétvégén mindkét gárda 2–1-es vereséget szenvedett Újpesten.

L. A.

A Balassagyarmati VSE (narancs) kedd délelőtt jelentette be a döntést

Forrás: Archív fotó: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

A főtábla harmadik fordulóját rendezik meg hétvégén a Mol Magyar Kupában, amelynek már csak egy nógrádi résztvevője maradt, a Balassagyarmati VSE gárdája. Az NB III. osztály, Közép csoportjában pillanatnyilag nyolcadik helyen álló Ipoly-parti együttes hazai pályán fogadja, az élvonalban jelen állás szerint sereghajtó Vasas FC csapatát.

A balassagyarmatiak az elmúlt bajnoki mérkőzésükön fájó, 2–1-es vereséget szenvedtek az Újpest FC II. otthonában.

A vendégek kispadján másfél hete változás történt, hiszen Kuttor Attilát menesztették – aki a héten a szintén élvonalban szereplő Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzőjének lett kinevezve – szeptember második hetének elején. A helyét Kondás Elemér vette át, aki vereséggel mutatkozott be a Vasas kispadján az Újpest ellen játszott idegenbeli összecsapáson, amely 2–1-es hazai sikerrel zárult. Most minden bizonnyal javítani szeretne a csapata, és minél tovább jutni a Mol Magyar Kupában.

Balassagyarmati VSE (NB III.) – Vasas FC (NB I.)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, szombat, 15 óra.

Vezeti: Nazsa T. (Márkus P., Tőkés R.)

A mérkőzést megelőzően Nagy Tibort, a balassagyarmatiak vezetőedzőjét kérdeztük a csapat esélyeiről és az elvárásairól.

– Az elvárásom a szombati mérkőzésen, hogy egy stabil játékot játszunk, főképp saját magunkkal feledtetve az elmúlt héten mutatott nagyon rossz teljesítményünket. Szeretném újra látni a pályán azt, amit tudunk. Az élvonalbeli ellenfelünkkel szemben is mindent meg fogunk tenni a sikerért, és mivel a mérkőzés nulla nulláról indul, az esélyünk természetesen megvan egy jó eredmény elérésére, bár az összecsapás favoritja nem mi vagyunk – mondta Nagy Tibor. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában