Labdarúgás

2022.09.11. 14:24

Kikapott Újpesten a Balassagyarmat

Szokatlan időpontban, matiné jelleggel mérkőzött vasárnap délelőtt 11 órától a fővárosban az Ipoly-parti legénység. Az NB III. Közép csoportjában megrendezett mérkőzés félidejében még vezettek az Ipoly-partiak...

Hegedűs Henrik

A második félidőben sajnos nagyot fordult a mérkőzés az ellenfél javára (borítóképünk a BSE korábbi mérkőzésén készült)

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hegedűs Márk

Újpest FC II. - Balassagyarmati VSE 2-1 (0-1)
Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentrum, 50 néző. Vezette: Takács Á. (Vrbovszki P., Sztányi T.).
Újpest FC II.: Hámori – Lukáts, Ajanah-Chinedu, Geiger (Tamási 57.), Simon B. - Hajdu (Tóth Á. 81.), Varga, Jevtoszki, Radosevics, Hajdi – Burzi (Dékei 70.). Vezetőedző: Mundi Viktor.
BSE: Iváncsics – Majzik, Lami, Tányéros, Király Á. - Márton, Géringer (Koszó 66.) – Lizák (Mertse 66.), Ferkel (Petneházi 78.), Gyetvai (Balogh 46.) – Bartos (Király O. 53.). Vezetőedző: Nagy Tibor.
Gól: Tamási (64.), Radosevics (78. - 11-esből), illetve Gyetvai (2.).
Sárga lap: Hajdu, Burzi, illetve Géringer, Márton.

Alig telt el a mérkőzésből másfél perc, és már a házigazdák hálójában landolt a labda. Lizák jobb oldalról ívelt középre, ott a tizenhatos túlsó vonalánál az apró termetű Gyetvai elé került a labda, aki szemfülességének köszönhetően szép mozdulattal talált a hosszú alsó sarokba. Ezután jobbára kiegyenlített játék jellemezte a találkozót, a balassagyarmatiak letámadásból indított akciókkal próbálkoztak, és az újpestiek is veszélyeztettek.

A második játékrészben aztán alaposan fordult a kocka. A még csak pár perce a pályán lévő Tamási előbb egyenlített, majd a hajrába érve az Ipoly-partiak kapuja előtti kavarodást követően Takács játékvezető tizenegyest ítélt, és a Radosevics által végrehajtott büntetőbe Iváncsics csak belebokszolni tudott. A hátralévő időben a BSE komolyabb akciókat vezetett legalább a döntetlen kiharcolására, de csak néhány helyzetig jutottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában