Labdarúgás

2022.08.01. 09:45

Értékelték az edzők a gyarmati és a bánki labdarúgócsapatok első mérkőzéseit

Hétvégén idegenben kezdték meg a szezont harmadosztályú labdarúgóink. A már rutinos gyarmati gárda magabiztos győzelmet aratott, az NB III-ban újonc bánkiak lendületesen kezdték meg szereplésüket.

Hegedűs Henrik

Forrás: Pexels

Ahogy arról beszámoltunk, a Balassagyarmati VSE és a Bánk-Dalnoki Akadémia is idegen pályán játszotta a szezon első mérkőzését vasárnap. A bajnoki pontvadászat első mérkőzésén a gyarmati gárda az FC Dabas, míg a bánkiak az ESMTK otthonában léptek pályára. A Meton-FC Dabas SE – Balassagyarmati VSE mérkőzés eredménye 0-2 lett, míg az ESMTK – Bánk-Dalnoki Labdarúgó Akadémia  1-0-ra végződött.

A két harmadosztályú mérkőzésről mostanra megérkeztek az edzői nyilatkozatok is. 

Meton-FC Dabas SE – Balassagyarmati VSE 0-2 (0-1)

A Dabas csapatának vezetőedzője, Fehér Ádám az alábbiakat mondta a mérkőzésről:

Az első félidőben jól játszottunk, de kaptunk egy elkerülhető gólt. Azt tudni kell, mi még bőven csak alakulunk, néhány hetet töltöttek együtt a fiúk, ezzel együtt akár döntetlent is elérhettünk volna a rendkívül erős balassagyarmatiak ellen.

Nagy Tibor, a gyarmatiak vezetőedzője így vélekedett:

Az eredménnyel elégedett lehetek, a mutatott játékkal nem. Amikor teher kerül egy játékosra, már nem meri megcsinálni azokat, amiket egy edzőmeccsen bátran bevállal. Ez így szokott lenni minden nyitányon, a fontos, hogy idegenben sikerrel kezdtük a szezont.

ESMTK – Bánk-Dalnoki Labdarúgó Akadémia  1-0 (1-0)

Turi Zoltán, az ESMTK vezetőedzőjének gondolatai:

Tipikus első fordulós mérkőzést vívtunk, akadtak jó és rossz mozzanataink a pályán, de a lényeg, hogy a három pontot itthon tudtuk tartani.

Balog Zsolt, a Bánk-Dalnoki Labdarúgó Akadémia vezetőedzője csapata első NB III-as szerepléséről:
Egyenrangú ellenfélként küzdöttünk egy masszív felépítésű NB III-as csapattal szemben, ugyanakkor határozottan állítom, részünkről több volt ebben a meccsben. Tragédia nem történt, folytatjuk tovább a munkát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában