kosárlabda

2021.11.10. 19:57

Debrecenben javították a pécsi fiaskót a fiatal salgótarjáni kosarasok

Négy mérkőzés után már három győzelmet számlál a Beszterce KK-SKSE U16-os csapata.

Nool

Forrás: Beküldött

A napokban újabb két mérkőzést játszott az országos kadettbajnokság főtábláján a Beszterce KK-SKSE U16 korosztályú csapata. Dániel Péter legénysége a meglehetősen zaklatott pécsi túráját ugyan nem tudta sikerrel zárni, azonban a Debrecen otthonában, több játékosuk távollétében, javítani tudtak fiataljaink – közölték az egyesület hivatalos oldalán.

PVSK NKA/A – Beszterce KK-SKSE 109–57 (33–7, 33–26, 24–14, 19–10)

Pécs, vezette: Fleischmann, Farkas. Salgótarján: Oravecz O. 1, Szabó D. 15, Cserényi Marcell 13, Holló L. 13, Hajdú J. 8. Csere: Cserényi Martin 2, Balázs M. 4, Somoskői Z. 1, Csonka A., Kiss-Csitári Á., Pádár B. Edző: Dániel Péter.

Dániel Péter: – Sem a játékosok, sem én nem tudtunk kellő hőfokra felpörögni a közel négy és fél órás utazást követően, ennek következtében már a meccs első perceiben nagy előnyre tettek szert a pécsiek. A szörnyű kezdésünket tetézte, hogy az egyik játékosomat kórházba kellett szállítani, mivel egy rossz talajfogást követően megsérült a válla. Összességében a játék minden elemében felülmúltak a hazaiak, teljesen megérdemelten nyertek ekkora különbséggel. Meg kell tanulnunk azt, hogyan birkózzunk meg egy ilyen hosszú utazással, illetve azzal, hogy reagáljunk le egy ilyen sérülést, ez sajnos a sport része.

DEAC KA/A – Beszterce KK-SKSE 48–70 (18–19, 10–18, 10–14, 10–19)

Debrecen, vezette: Hegedűs, Fülöp. Salgótarján: Szabó D. 12, Somoskői Z., Cserényi Marcell 15, Holló L. 19, Hajdú J. 14. Csere: Oravecz O. 3/3, Balázs M. 7, Fekete B. Edző: Dániel Péter.

Dániel Péter: – Mindössze hét játékos állt rendelkezésemre, betegségek, sérülés, illetve családi elfoglaltság miatt. Ennek ellenére hatalmasat harcoltak a srácok és végre meccset tudtunk nyerni azzal, hogy nagyon határozottan és fegyelmezetten védekeztünk. Nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy ilyen körülmények között, nagy arányú vereséget követően, megtépázott létszámmal is magabiztos győzelmet arattunk idegenben. Jövő héten újra hazai környezetben lépünk pályára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában