dekázás

2020.03.21. 20:11

Messinél is menőbben oldották meg a szécsényi focisták az otthonmaradás kihívást

A koronavírus-járvány terjedése alatt ellepik az internetet azok a videók, ahol sportolók WC-papír gurigával dekáznak, a kihívást a „maradj otthon” szlogen keltette életre.

Nool

(FILES) In this file picture taken on July 6, 2019 Argentina's Lionel Messi gestures during the Copa America football tournament third-place match against Chile at the Corinthians Arena in Sao Paulo, Brazil. - The South American Football Confederation (Conmebol) on July 23, 2019 suspended Argentine star Lionel Messi for the next official match of the Argentine team and fined him with $ 1,500 for the expulsion in the Brazil 2019 Copa America third-place match against Chile, the organization said. (Photo by Nelson ALMEIDA / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Nelson Almeida

Számos klasszis töltött már fel videót magáról WC-papíros dekázás közben, beleértve korunk egyik legjobbját, Lionel Messit is. De nem csak focisták, hanem például világhírű kosarasok és hokisok is beálltak a sorba.

A Szécsény VSE focistái sem akartak kimaradni, így elkészítették frappáns videójukat:

Sztárok is az ügy mellé álltak

Korábban beszámoltunk róla, hogy nógrádi kötődésű hírességek is a felelősségteljes gondolkodásra buzdítottak egy videó segítségével.

Összehasonlításképpen, Messi így csinálta:

Messi accepted the challenge after being nominated by Xavi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában