Labdarúgás

2019.09.15. 10:06

Szécsényben is pattogott a labda

A Szécsény VSE és az SBTC is csatlakozott a minap a Futball éjszakája rendezvénysorozathoz.

Sz. F.

Szécsényben délután és az esti órákban pattogott a labda a Nosztalgia Múzeum parkjában. Népszerűek voltak a résztvevők körében a felállított teqballasztalok, ame­lyeken megállás nélkül pattogott a labda. Stayer László, a város polgármestere, aki civilben matematika–testnevelőszakos tanár, hosszú évekig a helyi labdarúgócsapat játékosa, később edzője volt, dekázó versenyt hirdetett. Ezen fiatalabbak, idősebbek, férfiak és nők egyaránt részt vettek. A cél az volt, aki lábbal vagy fejjel több érintéssel a levegőben tartja a labdát, az nyer. A legügyesebbek fagylaltot, üdítőt kaptak, a 18 éven felüliek pedig a díjat sörre is beválthatták. A férfiaknál a szé­csényi Dobsonyi Imre 381 dekázással bizonyult a legjobbnak. A szebbik nem közül

Csá­bi Bianka folyamatosan, lábbal vagy fejjel, 106 érintéssel tartotta a levegőben a labdát. Mindketten és még jó néhányan megelőzték a város első emberét, akinek a teljesítménye alig maradt el a 100-tól. A résztvevők véleménye szerint érdemes volt megrendezni a jó hangulatú sporteseményt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában