Nool.hu podcast

2024.03.17. 10:00

Színes programkavalkáddal készül a tavaszra a tarjáni Dornyay Béla Múzeum (podcast)

Újra robban a kultúrabomba idén tavasszal a salgótarjáni Dornyay Béla Múzeumban: az intézmény megannyi programmal készül a látogatók számára.

Angyal Eszter

Mustóné Krajcsi Mónikával, a Dornyay Béla Múzeum kulturális menedzserével beszélgettünk a tavaszi programkínálatról

Forrás: Hír FM Salgótarján

Fotó: Angyal Eszter

Több új időszaki kiállítással várja idén tavasszal a látogatókat a salgótarjáni Dornyay Béla Múzeum. Ahogy arról hírportálunkon korábban már beszámoltunk, február közepén Madách Imre, majd nemrégiben Munkácsy Mihály tiszteletére is nyílt egy-egy izgalmas tárlat, de több különlegesség is érkezik még a következő időszakban – köztük Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg művéhez kapcsolódóan is.

Az érkező időszaki kiállítások mellett állandó tárlatok is várják a kultúra iránt érdeklődőket, sőt, a múzeum is ellátogat a különböző közösségekhez. Az intézménynek ugyanis egy nemrégiben indult programnak köszönhetően lehetősége nyílik Nógrád vármegye kistelepüléseire kitelepülni, s így közelebb hozni mindenkihez a múzeum bizonyos programjait. 

Szerda reggel Mustóné Krajcsi Mónika, a salgótarjáni Dornyay Béla Múzeum kulturális menedzsere, a Közművelődési és Közönségkapcsolati osztály vezetője volt a Hír FM salgótarjáni adásának (FM 99.3 MHz) vendége, ahol szó volt az intézmény által tavasszal kínált programlehetőségekről, köztük az érkező 37. Tavaszi Tárlatról is. Hírportálunkon most visszahallgathatják a beszélgetést:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában