Nool.hu videó

2024.02.20. 08:07

Igazgyöngy 25: mesebeli képeket állítottak ki Salgótarjánban (videó)

Az Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola diákjai által készített alkotásokból hétfőn nyílt kiállítás Igazgyöngy 25 címmel a salgótarjáni Petőfi tagiskolában. Videós ízelítőt hoztunk az eseményről.

Nool.hu

Mint arról beszámoltunk: ez a kiállítási anyag érkezett eddig a legmesszebbről – Berettyóújfaluból – az iskolába. A képek nem egy személy munkásságát takarják, hanem azok az Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak – tanáraik segítségével készített – alkotásai.

Kiss Papp Csilla, az Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola igazgatóhelyettese nyitotta meg a kiállítást. Beszédében rámutatott, hogy a mesevilág az, amiből töltekeznek azokkal a gyerekekkel, akikkel együtt rajzolnak. – Az alapítványunk immár 25, míg az iskolánk is elmúlt már 20 éves. Ezt tükrözi ennek a kiállításnak a címe is, hiszen úgy gondoltuk, hogy ezzel a tárlattal nyitjuk meg ezt a jubileumi évet, amely idén színesíti majd az Igazgyöngyök életét – mondta.

Videónkon keresztül ti is bepillanthatok a meseszerű kiállításba, melynek képei igazgyöngyként ragyognak a falakon:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában