Nool.hu podcast

2023.08.21. 11:20

Világsztár lépett fel a Zenthe Nyáron, így látták Boban Markovic koncertjét a nézőtéren (podcast)

Múlt pénteken egy igazi világsztár, Boban Markovic szerb trombitaművész és a nevével fémjelzett zenekar vendégszereplése koronázta meg az idei szabadtéri színházi fesztivál, a Zenthe Nyár programsorozatát.

Nool.hu

A szerb trombitaművész, Boban Markovic koncertje fergeteges hangulatot varázsolt Salgótarjánban

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

Mint arról korábbi cikkünkben is beszámoltunk, véget ért a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház által immár harmadik alkalommal megrendezett Zenthe Nyár szabadtéri színházi fesztivál. A szervezők ebben az évben először egy nagy lapot húztak ki a képzeletbeli kártyapakliból, hiszen egy nem kisebb világsztárt invitálták meg a nógrádi megyeszékhelyre, mint a szerb trombitavirtuózt, Boban Markovicot és együttesét. 

Boban Markovicék műsorában az úgynevezett balkáni muzsika sajátosságai az európai zenei hagyományokkal ötvöződtek, a megyeszékhelyen összegyűlt közönség pedig valósággal tombolt a koncert alatt. Korábban fényképes és videós összefoglalót is mutattunk már a koncertről, most pedig a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában a közönség soraiból szólaltattunk meg több zenebarátot, akik a szerb trombitás fellépése előtt mondták el várakozásaikat, illetve élményeikről számoltak be az esemény után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában